avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadru legal pentru vanzarea in rate a unei proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadru legal pentru vanzarea in rate a unei proprietati

Vreau sa vand in rate o vila de exceptie la Snagov,in alte tari este un procedeu curent,cum pot face acelas lucru in Romania fara sa fiu inselata?
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 08:04, 13 Octombrie 2012
Vanzarea se face in forma autentica la notar cu modalitatea de plata aleasa, iar transferul proprietatii se face la finalizarea platii pretului total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un imobil de către promitentul cumpărător după semnarea antecontractului? Hidegtudor Hidegtudor Bună ziua! Am o nedumerire și aș aprecia dacă m-ați putea lămuri. Dacă vreau sa cumpăr um apartament de la o persoană, ma înțeleg cu el și ii dau ... (vezi toată discuția)
Ce tip de act ar trebui sa fac? oana_ig oana_ig Buna ziua! Doresc sa vand o casa, cumparatorii pot sa imi achite jumatate de suma acum si jumatate in 2 ani, deci in 2 transe. Insa vor sa locuiasca incepand ... (vezi toată discuția)
Locuinta in rate ContSters180019 ContSters180019 buna ziua.am un apartament si un posibil client pt cumpararea acestuia.exista vreo varianta la notar pt a vinde acest apartament in rate,dar fara a trece ... (vezi toată discuția)