avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate simionsilviunicolae

Activitate simionsilviunicolae

Mi-a venit somatie de la anaf cu restul de plata pt impozit ... "Din amenzi , conf PV nr..... "
Vreau sa stiu ce amenda e acolo. Nu-mi amintesc sa fi avut probleme :)
Asadar , detin numarul procesului verbal si cuantumul amenzii. Pot afla undeva detalii despre fapta savarsita ?!
Nu are legatura cu intrebarea mea. Simplu! Posibil sa fi luat 7 amenzi in anul precedent din care am achitat 6 iar una a ramas. Care este cea pe care mi-o executa silit anafu' ?!
Nu are legatura cu intrebare mea! Multumesc oricum...
Mi-a venit somatie de la anaf cu restul de plata pt impozit ... "Din amenzi , conf PV NR..... " Vreau sa stiu ce amenda e acolo. Nu-mi amintesc sa fi avut probleme :)
Detin seria , numarul si cuantumul amenzii , insa as dori sa aflu detaliile PV-ului. Exista aceasta posibilitate?!
Firma de unde am iesit in concediu de crestere a copilului nu mai are punct de lucru in orasul meu. Ce statut am in momentul in care se termina concediul? Ma vor obliga sa merg in alt oras , voi fi somer sau .... ?!? Multumesc!
Am achizitionat in urma cu un an , o "promisiune de cumparare" a unui apartament intr-un cartier nou in continua extindere. Blocul e aproape gata si m am hotarat sa cumpar altceva. Pot revinde acea "promisiune" pt a putea beneficia de prima locuinta cu 5% TVA?!? Mentionez ca apartamentul urmeaza sa fie intabulat in o luna de zile , deci la momentul de fata nu am nicun imobil cumparat.
Multumesc!
Buna ziua ,
Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care doreste sa acceseze fonduri europene cu privire la reabilitarea termica a blocurilor. Constat ca primaria , face totul pe "repede-inainte" obligandu-ma cu termene de 3-4 zile , sa aduc decizii ale adunarii generale. Intrebarea mea este: Cu cat timp inainte(minim) trebuie instiintati locatarii , despre faptul ca va avea loc Adunarea Generala?
Multumesc!
Acum 2 saptamani , am incheiat cu un operator de telefonie mobila un contract valabil pe doi ani. Am luat si un telefon bonus ca deh , suna bine! Intre timp , mi-am dat seama ca serviciile de net si voce sunt net inferioare comparativ cu alti furnizori unde pretul este chiar si mai mic. Exista un termen in care pot renunta la abonament fara taxe sau penalizari?? Sau cum pot anula contractul cu costuri cat mai mici?
Multumesc!
Răspuns la discuția Taxa UCMR-ADA bar
Daca vreti sa fiti in legalitate , trebuie sa o platiti. Particularitatea cazului este vizibila si aveti oarecum dreptate , insa barul reprezinta un spatiu public si daca seara la stiri se aduna tot satul , telekom-ul nu mai incaseaza de la 10 / 100 de case ci doar de la barul dvs , si nu e in regula. :)
Cam asta ar fi logica , insa ....... inspectorul cred ca are posibilitatea sa va incaseze mai putin . Nu o sa vrea pt ca salariul lui reprezinta un comision din aceste incasari. Romania ..... :(
P.S. - nu o sa amendeze nimeni!