avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunare generala a asociatiei de proprietari, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunare generala a asociatiei de proprietari, instiintare locatari

Buna ziua ,
Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care doreste sa acceseze fonduri europene cu privire la reabilitarea termica a blocurilor. Constat ca primaria , face totul pe "repede-inainte" obligandu-ma cu termene de 3-4 zile , sa aduc decizii ale adunarii generale. Intrebarea mea este: Cu cat timp inainte(minim) trebuie instiintati locatarii , despre faptul ca va avea loc Adunarea Generala?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 14:22, 2 Noiembrie 2016
Buna seara,

Conform art. 23 alin 5 din Legea nr. 230/2007: Proprietarii trebuie anuntati, prin afisare la loc vizibil sau pe baza de tabel nominal convocator, asupra oricarei adunari generale a asociatiei de proprietari, cu cel putin 7 zile inainte de data stabilita, inclusiv cu privire la ordinea de zi a adunarii generale. Ordinea de zi anuntata se poate completa prin hotarare a adunarii generale.
acest termen de minim de 7 zile a fost prevazut pentru ca propietari sa aibe posibilitatea sa fie instiintati de convoncarea AG , daca aveti posibilitatea sa instiintati propietari(prin afisare , prin mail ) convocati AG cat puteti de repede ,daca aveti cvorum lu-ati hotararea si nimeni nu va v-a contesta ca nu ati respectat procedura ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocarea adunarii generale a proprietarilor hero hero Buna ziua, Conform Legii nr.196/2018,art.47, pentru a convoca Adunarea Generala a Proprietarilor, acestia sunt anunțați, prin afișare la avizier și pe ... (vezi toată discuția)
Procedura de anuntare a convocarii adunarii generale popcrys77 popcrys77 Buna ziua, ma intereseaza care este termenul de convocare, reconvocare a unei adunari generale in cadrul unei asociatii de proprietari, respectiv daca ... (vezi toată discuția)
Reconvocare la 30 de minute dupa convocare ionescu_tanz ionescu_tanz Buna ziua, Imi poate spune cineva daca etse legal ca presedintele unei asociatii de proprietari sa publicde un anunt de convocare a adunarii generale iar ... (vezi toată discuția)