avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate valybuz80

Activitate valybuz80

se pierde timpul cu un proces ,pur si simplu proprietara are dreptul sa-l dea afara din apartament daca nu poate singura o ajuta rudele,schimba yala de la usa si isi petrece linistita batranetile.
E posibil sa i se intocmeasca un dosar penal care are ca finalitate o scoatere de sub urmerire penala .E vorba doar de asa zisele bețe ale politistilor vezi doamne ca au depistat infractiuni economice,dar ce pericol social e asta . sa Plateasca taxa si sa o depuna la dosar si va avea scoatere de sub urmarire penala e posibil cu sanctiune administrativa.
Răspuns la discuția Ucidere din culpa
Daca copilul se afla sub rotile autobuzului si nu aveati nici o sansa sa-l vedeti,el poate se juca ,se ascundea,tatal se afla in apropiere ,care era raspunderea tatalui?Trebuie convinsa instanta ca sub nici o forma nu aveati posibilitatea sa vedeti copilul,Dvs ati verificat autobuzul de jur imprejur inainte de a pleca ,dar intre timp copilul s-a ascuns sub roti si nu ati putut vedea acest lucru,In orice situatie luati cu suspendare ,Ptr avocat e mai usor 320 si gata ,Parerea mea trebuie incercat si mers pe scoaterea de sub urmarirea penala ,nu aveti vina.
Incercati nu aveti ce pierde ,instanta trebuie convinsa de avocat ,lasati 320 .Succes
Răspuns la discuția O problema complexa
Daca ii dati in judecata sigur castigati.Reabilitarea va ajuta in cazul acesta
Discuție divort
Buna ziua,O prietena de a mea este plecata in Spania sa munceasca pentru a intretine cei doi copii de 8 si respectiv 6 ani care sunt acasa in Romania.Prietena mea plateste lunar o bona care se ocupa de tot.Tatal copiilor locuieste in aceeasi casa cu copiii dar pleaca dimineata si vine seara bineinteles baut dupa care pleaca iar dimineata si vine seara si tot asa.Nu are serviciu ,mai lucreaza zilier din cand in cand.Nu are treaba cu cresterea copiilr si intretinerea lor de acest lucru se ocupa mama care trimite bani pentru tot inclusiv pentru cablu tv .lumina ,butelie etc.Are sanse mama sa castige copiii la procesul de divort si exercitare a autoritatii parintesti?Are acte doveditoare ptr tot.multumesc
Răspuns la discuția Medierea, o profesie de viitor ?
Sunt suficienti avocati ce pot fi mediatori . Ca MEDIATOR NU AI SANSE IN FATA AVOCATULUI MEDIATOR.SINGURII CASTIGATORI SUNT CEI CARE ORGANIZEAZA CURSURILE,O GASELNITA PTR A SE FACE BANI.
Răspuns la discuția dosar penal
buna seara ,Se pare ca auto era radiata din Austria dar avea numerele pe ea si certicatul de inmatriculare,Repet nu era furata.De ce a fost confiscata? Era doar dosar penal ptr circulatie cu auto neinmatriculat.
Discuție dosar penal
Buna seara.O ruda a ciculat cu un autoturism inmatriculat in Austria pe drumurile publice din Romania circa 1 km moment in care a fost depistat de politia de frontiera,
fiindu-i intocmit dosar penal si fiindu-i confiscata masina,Precizez ca masina nu era furata doar ii era expirata asigurarea din Austria,Ce i se poate intampla?Poate recupera masina?Dosarul se afla la parchet.