savindoru
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Mergeți la notar în termen de 1 an. Dați o declarație de acceptare a mostenirii. Lăsați sa treaca 1 an de la data decesului. După acesta perioada de 1 an mergeți cu cumnata dvoastră la notar sa dea declarație de renunțare. Acest termen curge de la data decesului.
Va salut pe toti si felicitari celor ce au luat examenul, chiar in conditiile asta!!! Va rog sa mi rasundeti daca exista un model pentru contestatie la rezultat. Nu cred ca este cea denumita contestatie la barem.
Vă salut pe toţi. Nu am început organizarea judiciară încă, dar din experienţa mea de anul trecut s-au luat cele mai mari note. Atenţie la CPC, se pare că acesta este călcâiul lui Achile.
Baftă multă tuturor colegilor si un Paşte fericit cu mult timp de studiu.
Vă salut pe toţi. Nu intenţionez să vă răpesc din timpul preţios care a mai rămas, dar vă rog să-mi confirmaţi sau infirmaţi dacă la expertiză şi constatare este tot capitolul. Va mulţumesc şi baftă la toţi.
Nu vreau sa fiu nici cinic şi nici să descurajez pe nimeni, dar dacă ne facem iluzii că nu vom fi mulţi, gresim! Cineva ar fi afirmat în jur de 1.000 de concurenţi. Nu am veleităţi de oracol, dar eu cred, repet cred ca vom fi cel putin 16 pe loc, dacă nu şi mai mult. Aşa cum bine a spus o colega, eu va spun din experienta mea. Am dat anul trecut, deci am o oarecare experientă (bănuiesc ca sunt colegi care au dat de mai multe ori) şi spun cu certitudine. La SNG nu ai întrebări grilă care să te pună în faţa unor probleme de intrepretare, ca să înveţi logic. La examenul asta se dă punctual şi clar. Ex. cine nu poate avea caliatea de martor. Cel care menţionează toate persoanele ia, faţă de cel care nu le menţionează pe toate. ªi vă mai spun că sunt colegi foarte bine pregătiţi. Sa dea Dzeu ca fiecare să şi indeplinească visul şi de a intra. Baftă la toţi colegii.