avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate dddinu

Activitate dddinu

Dupa Adunarea Generala a proprietarilor Comitetul executiv al asociatiei de proprietari a afisat o informare eronata si decizii pe care adunarea generala nu le-a luat. Ele contin si hartuire de persoane. Multi dintre proprietari-chiriasi sunt cumparati de comitet pentru ca acesta sa poata face nelegiuiri,dar sunt cativa proprietari care sunt impotriva comitetului. Ce se poate face in acest caz, cum se poate dovedi ca informarea afisata este o frauda?
La aceasta asocitatie se fac multe nelegiuri si fraude in numele legii. Se pare ca primaria nu isi face datoria, este putin "cumparata"

-ce se poate face in cazul calomniei si hartuirii de catre comitetul executiv? Ei au un proces verbal masluit insa noi avem o inregistrari audio video ale adunarii generale
Multumesc
Răspuns la discuția penalitati intretinere
Buna ziua.

Pe chitanta este scrisa luna pe care platesc si ca platesc "fara caine" pentru ca este o suma abuziva . Plata o fac prin banca. Cu toate acestea eu inca apar restant pe lunile platite!
Am restante penalitati la intretinere .Am mai povestit ca mi se pun sume mari de plata pentru catel. Nu au vrut sa ia in considerare contestatia mea si ei continua sa-mi puna sume mari pentru caine pe care refuz sa le platesc. PLatesc la zi intretinerea dar raman penalitatile nejustificate de ei. Cu toate ca platesc intretinerea la zi , ei iau banii si imi reduc din penalitatile din urma, iar pe luna pe care am platit apar restantier si apar noi penalitati. Este corect sa ma puna restantier pe luna pe care am platit? pe chitanta apare luna respectiva

Multumesc
Dinu
Răspuns la discuția Calcul eronat intretinere
Multumesc pentru raspuns
Asociatia de proprietari imi adauga la intretinere 100 ron in plus deoarece am un caine in apartament.Mentionez ca acesta nu face mizerie in bloc nici in jurul blocului si nu latra.Esteuncaine f mic.
Am refuzat sa platesc aceasta suma si platesc direct in contul asociatiei la banca. Cu toate acestea, am observat ca de 3 luni incoace banii platiti prin banca sunt ignorati si sunt trecut la penalizari.Intretinerea apartamentului meu ar fi cam 150 ron , dar sunt trecut cu 250 lei.
Ce este de facut?
Administratorul are voie sa ignore banii depusi in banca?
Multumesc
Buna ziua
As dori sa stiu daca in timpul unui proces , penalitatile la intretinere continua, tinand cont ca obiectul procesului este intretinerea.

Multumesc
Dddinu