avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati la intretinere

Buna ziua
As dori sa stiu daca in timpul unui proces , penalitatile la intretinere continua, tinand cont ca obiectul procesului este intretinerea.

Multumesc
Dddinu
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:59, 3 Octombrie 2012
Penalitatile aplicate sumelor cu titlu de restanta se aplica in temeiul disp art 49 din L nr 230/2007 pana la achitarea intregului debit
Dispozitiile care guverneaza activitatea asociatiilor de proprietari nu prevad exceptii/derogari sau exonerarea de la plata obligatiilor catre asociatia de proprietari
Penalizarile continua sa se calculeze si pe timpul desfasurarii procesului atata timp cat dv. nu achitati cotele restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar in faliment - calcul penalizari si cotizare la intretinere bpapiiro bpapiiro Buna ziua, Revin cu o intrebare legata de Asociatiile de proprietari. Avem un caz care cred ca exista in mai multe asociatii. Si anume, dezvoltatorului ... (vezi toată discuția)
Este legal să se perceapă penalități la un debit stabilit prin hotărâre judecătorească? robert477 robert477 Buna ziua! In baza unei hotarari judecatoresti pentru neplata intretinerii si a penalitatilor, am fost executat silit. In baza unui acord cu Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere antonyc antonyc Buna ziua, As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)