Am restante penalitati la intretinere .Am mai povestit ca mi se pun sume mari de plata pentru catel. Nu au vrut sa ia in considerare contestatia mea si ei continua sa-mi puna sume mari pentru caine pe care refuz sa le platesc. PLatesc la zi intretinerea dar raman penalitatile nejustificate de ei. Cu toate ca platesc intretinerea la zi , ei iau banii si imi reduc din penalitatile din urma, iar pe luna pe care am platit apar restantier si apar noi penalitati. Este corect sa ma puna restantier pe luna pe care am platit? pe chitanta apare luna respectiva
In chitanta este inscris ce reprezinta suma platita ? Privind penalitatile, aceste sunt debite odata cu cererea lor in judecata, ca sa poata deveni suma "exicibila, lichida si certa ".
Pentru "catel", daca este o Hotarare a AG a proprietarilor in care este prevazut ca se poate incasa cheltuieli de intretinere nu aveti ce face trebuie sa platiti.
Pe chitanta este scrisa luna pe care platesc si ca platesc "fara caine" pentru ca este o suma abuziva . Plata o fac prin banca. Cu toate acestea eu inca apar restant pe lunile platite!
Fals ?
cameliaf
Ma aflu in proces cu o asocoatie de propritari pentru niste luni neplatite la intretinere. Eu am cerut situatia platilor restante, si la data de 12.09.2008, ... (vezi toată discuția)