avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fals ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fals ?

Ma aflu in proces cu o asocoatie de propritari pentru niste luni neplatite la intretinere. Eu am cerut situatia platilor restante, si la data de 12.09.2008, s-a depus o situatie, unde apar ca neplatite cateva luni pe care eu am chitanta. Am o problema personala cu administratorul, dar de aici si pana la a depune im instanta un document cu stampila Asociatiei de propritari, in careeu figurez si cu acele luni, restanta , este distanta mare. Acele documente se afla la dosarul cauzei. Ce ma sfatuiti sa fac?
Pai demonstrati cu chitantele ca ati achitat lunile respective si deduceti din suma totala de plata(debit si eventuale penalitati) si puteti solicita refacerea situatiei de plata in conformitate cu aceste chitante.
La urmatorul termen voi cere refacerea acestei situatii, dar faptul ca a prezentat in instanta un document ce nu reflecta realitatea, omitand ca s-au facut acele plati, penru obtinerea unei hotarari favorabile lui, nu inseamna nimic ? Penal ma refer: fals, neglijenta, abuz, daune morale ?
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2008
cameliaf, utilizator
Este un lucru foarte grav daca administratorul nu are situatia la zi a apartamentelor... cereti administratorului, printr-o cerere facuta in scris presedintelui, sa vedeti caietul sau registrul in care tine evidenta apartamentului dvs. sa vedeti ce este scris acolo pentru o confruntare, fiindca aveti dreptul asta! Presedintele trebuie sa dea curs cererii dvs in termen de 10 zile.
Voi depune in instanta copiile respectivelor chitante si voi cere o confruntare cu evidentele asociatiei. Dar pe penal ma pot adresa ?
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2008
cameliaf, utilizator
cameliaf a scris:

Voi depune in instanta copiile respectivelor chitante si voi cere o confruntare cu evidentele asociatiei. Dar pe penal ma pot adresa ?

Chiar asa de hotarata sunteti pe penal??? fiindca si dvs ati ramas restantiera... trebuie sa gasiti o cale de mijloc! ;)

Alte discuții în legătură

Recuperarea restantelor martady martady Buna sera Va rog dacă puteți s-mi dați o mana de ajutor: In cazul in care sunt restantieri la plata intretinerii, care este actul normativ conform ... (vezi toată discuția)
Penalitati aplicate de administrator la asociatie daniela cranga daniela cranga sunt restantiera la Asociatie -am o familie compusa din 4 membrii -un singur salariat-am fost data in judecata pentru neplata si acum urmeaza ca un expert ... (vezi toată discuția)
Perimarea procesului popem popem Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns Situatia se prezinta asfel : In urma cu ... (vezi toată discuția)