Ma aflu in proces cu o asocoatie de propritari pentru niste luni neplatite la intretinere. Eu am cerut situatia platilor restante, si la data de 12.09.2008, s-a depus o situatie, unde apar ca neplatite cateva luni pe care eu am chitanta. Am o problema personala cu administratorul, dar de aici si pana la a depune im instanta un document cu stampila Asociatiei de propritari, in careeu figurez si cu acele luni, restanta , este distanta mare. Acele documente se afla la dosarul cauzei. Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu am vrut sa creez neplaceri nimanui, dar si mie mi s-a parut , macar un act de rea credinta din partea presedintelui asociatiei, daca nu chiar un fals faptul ca eu am achitat pana in luna septembrie 40 % din suma iar el a aparut cu un document in care nu apareau respectivele plati
Achitati si ceilalti 60% si-ati scapat curat.
Cu siguranta are chitantele inregistrate in registrul de casa asa ca nu va furat. E posibil sa fi facut situatia catre instanta inainte de data ultimei dv chitante, sau a facut situatia conform fisei dv de unde nu a apucat sa mai scada sumele conform registrului de casa.
Poate a gresit. Dar dv aveti datorii, restante, deci ati gresit primul de s-a ajuns aici.
Daca ne spuneti data cand s-a depus dosarul, data situatiei, data achitarii platilor restante din chitante(a) va putem lumina, altfel dupa cum ne povestiti aici putem sa ne inchipuim ca de fapt vreti sa-l vedeti in inchisoare pe administratorul Dv, cu lanturi la picioare si luandu-si pranzul intr-o gamela de tabla....sa se-nvete minte sa va mai treaca la restante sume pe care Dv. o sa le platiti la anu'.
faceti o plangere la parchet si poate rezolvati ceva.Si pt ceilalti administratori...nu sunteti mai presus ca ceilalti..si ..greselile se platesc ,indiferent de motiv.Mai ales ca greseala a devenit act oficial.Nu inteleg de ce nu ,persoanele competente,sa dea sfaturi,si orice neinitiat isi da cu parerea. Sii dna elga..asa ar trebui...sa-l vedeti in inchisoare pe administratorul Dv, cu lanturi la picioare si luandu-si pranzul intr-o gamela de tabla....sa se-nvete minte sa va mai treaca la restante sume pe care Dv. o sa le platiti la anu'..Nu credeti ca si """o greseala de cativa lei..tot furt se cheama?""" dvs cate greseli aveti la activ?sau ceilalti administratori? Lasati persoane competente sa dea sfaturi,daca mai dau,desi cred ca isi fac numai reclama...asta e..suntem romani..si asta ne defineste..