avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate cristina1989

Activitate cristina1989

Cum aflu rolul fiscal?
ynocentta a scris:

Depimde de rolul fiscal inregistrat la autoritatea fiscala teritoriala

Cum aflu rolul fiscal?
Multumesc!

In cazul amenzilor si impozitelor din primarie cea mai veche din 2004 de ce in cazul soților la unii este poprit doar soțul iar la altii sunt popriti ambii?(amenzile si impozitele fiind doar pe sot).Există o solutie sa ridic poprirea de pe sotie?
Mentionez ca ne-am judecat si solutia a fost ca actiunea este tardivă și se menține poprirea
O ultima intrebare:
Dacă amenzile si impozitele pe respectivele mașini sunt pe numele soțului si ma popreste si pe mine cum pot ridica poprirea de pe mine?Sau există o reglementare în acest sens?Multumesc!

ynocentta a scris:

Exista procedura legala de radiere auto din evidenta fiscala
Verificati la autoritatea fiscala datele de identificare vehicole
Solicitati oficial la serviciul polite rutiera evidenta auto sa va comunice proprietarii vehicolelor
Cu documentul eliberat de politia rutiera contactati birou notarial pentru incheiere declaratie pe proprie raspundere ca nu detineti in fapt si in drept respectivele bunuri mobile
Cu documentul emis de catre politia rutiera si declaratia notariala,solicitati oficial la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto de pe rolul dv fiscal pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea auto dupa achitarea integrala a eventualelor debite in evidenta

Am 2 masini DIN OFICIU trecute in impozit la primarie de ani de zile.
Cum pot sa le scot?Mentionez ca nu sunt si nu au fost inmatriculate pe mine
In data de 24.12.2011 am achizitionat de la magazinul X un telefon nokia c5 carea a functionat doar 4zile.in data de 28.12.2011 l-am returnat si garantia ia schimbat placa de baza, upgrade soft+curatare. l-am primit inapoi in data de 08.01.2012.telefonul a functionat corect in jur de o luna de la reparartie dupa care ecranul se facea alb la orice comanda,dar nu tot timpul.Intre timp pe acelasi nume am mai facut un abonament la un alt telefon nokia si la 1 luna nu mai recunostea cartela.telefonul nokia c5 pana al duce la reparat a doua oara l-am scapat jos si nu l-au mai primit la garantie iar celalaltu care nu recunostea cartela e la ei de 2 luni si inca nu l-amprimit inapoi.in data de 1septembrie am primit factura cu amenintari pt neplata de 174.62ron nu am achitat-o deoarece am zis ca nu platesc pt ceva ce nu detin si pe 28.09.2012 am primit alta de 840ron.ce e de facut? X-(

[Editat - pe forum nu permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme, multumesc pentru intelegere]