avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am 2 masini DIN OFICIU trecute in impozit la primarie.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am 2 masini DIN OFICIU trecute in impozit la primarie.

Am 2 masini DIN OFICIU trecute in impozit la primarie de ani de zile.
Cum pot sa le scot?Mentionez ca nu sunt si nu au fost inmatriculate pe mine
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristina1989 , utilizator 09:05, 4 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie vazute actele, in principiu trebuie sa faceti o cerere la Primarie in acest sens.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista procedura legala de radiere auto din evidenta fiscala
Verificati la autoritatea fiscala datele de identificare vehicole
Solicitati oficial la serviciul polite rutiera evidenta auto sa va comunice proprietarii vehicolelor
Cu documentul eliberat de politia rutiera contactati birou notarial pentru incheiere declaratie pe proprie raspundere ca nu detineti in fapt si in drept respectivele bunuri mobile
Cu documentul emis de catre politia rutiera si declaratia notariala,solicitati oficial la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto de pe rolul dv fiscal pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea auto dupa achitarea integrala a eventualelor debite in evidenta
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
ynocentta, utilizator
O ultima intrebare:
Dacă amenzile si impozitele pe respectivele mașini sunt pe numele soțului si ma popreste si pe mine cum pot ridica poprirea de pe mine?Sau există o reglementare în acest sens?Multumesc!

ynocentta a scris:

Exista procedura legala de radiere auto din evidenta fiscala
Verificati la autoritatea fiscala datele de identificare vehicole
Solicitati oficial la serviciul polite rutiera evidenta auto sa va comunice proprietarii vehicolelor
Cu documentul eliberat de politia rutiera contactati birou notarial pentru incheiere declaratie pe proprie raspundere ca nu detineti in fapt si in drept respectivele bunuri mobile
Cu documentul emis de catre politia rutiera si declaratia notariala,solicitati oficial la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto de pe rolul dv fiscal pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea auto dupa achitarea integrala a eventualelor debite in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație ... Iusein Iusein Bună ziua! Acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație de mana, iar această persoana a vândut masina altuia, ideea este că în ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Scoatere mașina din evidentă fiscala mairaioana mairaioana buna seara ma confrunt cu urmatoarea problema in 2020 am instraint o masina nu in mod direct eu doar am semnat contractul de vanzare cumparare ,in mod firect ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite, auto GabbyD9823 GabbyD9823 Bună ziua, am avut o mașină cu care am avut un accident si am avut dauna totală iar eu nu am apucat sa ajung sa o înmatriculez și la poliție, doar la ... (vezi toată discuția)