In data de 24.12.2011 am achizitionat de la magazinul X un telefon nokia c5 carea a functionat doar 4zile.in data de 28.12.2011 l-am returnat si garantia ia schimbat placa de baza, upgrade soft+curatare. l-am primit inapoi in data de 08.01.2012.telefonul a functionat corect in jur de o luna de la reparartie dupa care ecranul se facea alb la orice comanda,dar nu tot timpul.Intre timp pe acelasi nume am mai facut un abonament la un alt telefon nokia si la 1 luna nu mai recunostea cartela.telefonul nokia c5 pana al duce la reparat a doua oara l-am scapat jos si nu l-au mai primit la garantie iar celalaltu care nu recunostea cartela e la ei de 2 luni si inca nu l-amprimit inapoi.in data de 1septembrie am primit factura cu amenintari pt neplata de 174.62ron nu am achitat-o deoarece am zis ca nu platesc pt ceva ce nu detin si pe 28.09.2012 am primit alta de 840ron.ce e de facut? X-(
[Editat - pe forum nu permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme, multumesc pentru intelegere]
Cu primul telefon in opinia mea nu aveti ce reprosa firmei - s-a stricat din vina dumneavoastra.
In legatura cu al doilea, 2 luni in service este o perioada cam lunga si cred ca puteti cere o reclaculare a facturii pentru abonamentul pe care il aveti pe acesta - sa va fie scazuta perioada cat a stat in service.
Ar fi trebuit sa sunati la Relatii cu clientii de la prima factura si sa anuntati ca e la reparat, poate reglau la urmatoarea factura. Ati zis ca nu platiti pentru ceva ce nu folositi, dar pe ei nu i-ati anuntat.
Ce nu inteleg este cum de la inceputul lui septembrie ati primit o factura de 174.62 lei iar la sfarsitul lunii de 840 lei... de unde diferenta asta? Sau sunt facturi ale celor 2 abonamente? Fiti va rog putin mai explicita, poate reusim sa va raspundem ceva :)
Grtback recovery
Daniellljja
Buna ziua, am primit și eu un plic de la un birou de judecători executori silite, prin care ma anunța ca la dosarul din Septembrie 2017, de care eu nu știu ... (vezi toată discuția)