avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament voce nelimitat - cu limite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament voce nelimitat - cu limite

Buna seara!
Am facut recent un abonament cu minute nelimitate in retelele nationale la un operator de telefonie si am sunat de pe acel numar undeva intre 10 si 20 de ore intr-o singura zi pe un numar dintr-o retea nationala. Am primit urmatorul sms de la acel operator: „Stimate client, va informam ca generati un trafic national care nu este conform unei utilizari normale a serviciului de telefonie. Daca inregistrati in continuare un trafic similar X va suspenda serviciul si va factura acest trafic cu dublul tarifului de interconectare”.
Am sunat imediat la relatii cu clientii si operatoarea respectiva mi-a spus ca vorbesc prea mult la telefon. Am intrebat-o care e maximul admis pe zi si n-a stiut sa-mi raspunda. Am intrebat si unde este nelimitarea cand eu am abonament cu minute nelimitate si n-a raspuns nimic. A zis ca si 10 ore pe zi tot e mult.
Mentionez ca acest abonament l-am facut prin telefon prin upgrade-ul unui abonament mai mic. Deci nu am un contract semnat si stampilat.
Este legal acest lucru? La un abonament cu minute nationale nelimitate sa ti se puna limita pe astfel de apeluri? La relatii cu clientii mi s-a spus ca le folosesc excesiv reteaua. Am sunat iar la relatii cu clientii sperand ca un alt operator sa ma lamureasca dar am primit aceleasi raspunsuri.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:53, 3 Ianuarie 2016
AlexUnderADS a scris:
Este legal acest lucru? La un abonament cu minute nationale nelimitate sa ti se puna limita pe astfel de apeluri?

Cititi Termeni si Conditii Generale servicii catre clienti, presupun ca acolo gasiti raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abuziva contract de telefonie mobila dgeorgescu dgeorgescu Acum 3 luni am incheiat un abonament nelimitat la un operator de telefonie mobila. In contractul incheiat intre mine si ei se specifica faptul ca sunt minute ... (vezi toată discuția)
Abonament cu minute "nelimitate" , doar teoretic ??!! simionsilviunicolae simionsilviunicolae Recunosc , in ultima luna , telefonul sotiei a inlocuit baby-phone-ul , astfel ca noaptea si nu numai , apelurile spre un numar a insumat undeva la 10 ore pe ... (vezi toată discuția)
Problema contract firma telefonie mobila tudor92 tudor92 Buna ziua! Am o problema cu unul din operatorii de telefonie mobila. In data de 14 august 2014 am incheiat un contract la distanta cu unul din operatori. ... (vezi toată discuția)