avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In cazul amenzilor si impozitelor din primarie cea mai ...
Discuție deschisă în Executare silită

In cazul amenzilor si impozitelor din primarie cea mai veche ...

In cazul amenzilor si impozitelor din primarie cea mai veche din 2004 de ce in cazul soților la unii este poprit doar soțul iar la altii sunt popriti ambii?(amenzile si impozitele fiind doar pe sot).Există o solutie sa ridic poprirea de pe sotie?
Mentionez ca ne-am judecat si solutia a fost ca actiunea este tardivă și se menține poprirea
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2023
cristina1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristina1989 , utilizator 22:46, 5 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depimde de rolul fiscal inregistrat la autoritatea fiscala teritoriala
Cum aflu rolul fiscal?
Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator

Cum aflu rolul fiscal?
ynocentta a scris:

Depimde de rolul fiscal inregistrat la autoritatea fiscala teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 2 masini din oficiu trecute in impozit la primarie. cristina1989 cristina1989 Am 2 masini DIN OFICIU trecute in impozit la primarie de ani de zile. Cum pot sa le scot?Mentionez ca nu sunt si nu au fost inmatriculate pe mine (vezi toată discuția)
Auto dezmembrata - impozitul auto kfkwk kfkwk Buna ziua Referitor la impozitul auto calculate de Administratia Financiara Locala. Sotul avea o masina . Masina s-a dezmembrat fara a fi dusa la un centru ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina bazna bazna Buna seara. Am o masina pe numele meu si as vrea sa o vand. Problema este ca sotul are amenzi pentru rovineta si de circulatie.La primarie apartamentul este pe ... (vezi toată discuția)