avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate sebastian73

Activitate sebastian73

Un funcționar public nu poate lucra la aceeași instituție cu un alt contract. Poziție agreată de ANFP. Majorarea de pana la 50% se acorda in cadrul celor 8ore de lucru. Daca din norma lunara de lucru, 8 ore *Nr zile lucrătoare, ai lucrat peste 80 ore adică cel puțin 81ore pt proiect atunci ai dreptul la majorare. Atenție la pontajul pt proiect.
aceeasi situatie o am si eu si nu cred ca e normal. daca ati gasit o solutie va rog sa-mi spune-ti si mie s_covaciu@yahoo.com
As dori sa ma lamuresc asupra modului de promovare in treapta a functionarului public. Problema este din punct de vedere a modului de stabilire a salariului de baza si nu a incadrarii. In speta daca un functionar public trece de la gradul de asistent la cel principal in momentul recalcularii salariului se face trimitere la salariul corespunzator treptei 3 de salarizare din dar datorita noi legi din 2010 nu se mai poate promova pe treptele urmatoare in consecinta o noua reincadrare se va putea face peste trei ani cand va trece in grad superior, aici ramanand pe treapta 3 de salarizare pana la pensionare. Va rog ajutatima pentru eu consider ca este o nedreptate acest mod de recalculare a salariului si nu i-mi vine sa cred ca asa este.