Buna seara as avea si eu o intrebare pt prelungirea unui contract de casa de la primarie cu fostu titular mama dar ea este din pacate decedata si dupa mama a fost tata dar ei au divortat din anul 2009 dar mama nu a cerut sa i se faca evacuarea el are dreptu sa fie pe nou contract?Dupa tata a fost sora mea cea mai mare dupa care inca o sora dea mea care vrea ca pe nou contract ea sa nu fie deci as ramane numa eu si sora mea cea mai mare dar as vrea sal trec si pe tata pe contract sar putea? Sau sora mea cea mai mare are cel mai mare drep ca sa fie titularul si eu dupa ea pt ca ea nar vrea sal bage pe tata in contract ajutatima sa stiu ce sa fac va rog fromos
Buna seara as avea si eu o intrebare daca mama cum ca avea numa pensie de handicap gradu 1 grav benificiaza de ajutoru de inmormantare si daca da cam cat este acela? multumesc
buna ma numesc molnar victoria sunt din cj .Deci noi avem o casa la primarie pe contract sunt 5 per mama eu tata si 2 surori ale mele, mama a divortat de tata in 2009 dar na cerut evacuarea, contractul a expirat in 2009 mama din pacate nu mai este,acuma una dintre surori imi spune ca ea are dreptu sa stea in casa cand ea de 3 ani jumate e plecata din tara in siria,acuma ea a venit acasa si vrea sa se mute cu noi dar eu nu sunt de acord pt ca pe mama eu am ingrijito nu ea si tot ceo fost facut in casa eu am facut ea no contribuit cu nimica,ea are 3 copii cu un arab dar ea no lucrat niciodata spunetimi ce sa fac eu am dreptu la casa sau numa ea pt ca eu cu ea nu pot locui si nu mi se pare corect ca eu sa plec din casa cant eu am facut tot in casa si am ingrijito pe mama timp de 3 ani jumate multumesc