avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna seara as avea si eu o intrebare pt prelungirea unui contract de casa de la primarie cu fostu titular mama dar ea este din pacate decedata si dupa mama a fost tata dar ei au divortat din anul 2009 dar mama nu a cerut sa i se faca evacuarea el are dreptu sa fie pe nou contract?Dupa tata a fost sora mea cea mai mare dupa care inca o sora dea mea care vrea ca pe nou contract ea sa nu fie deci as ramane numa eu si sora mea cea mai mare dar as vrea sal trec si pe tata pe contract sar putea? Sau sora mea cea mai mare are cel mai mare drep ca sa fie titularul si eu dupa ea pt ca ea nar vrea sal bage pe tata in contract ajutatima sa stiu ce sa fac va rog fromos
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 09:03, 22 Octombrie 2012
In urma divortului parintii trebuiau sa faca partaj. In functie de ceea ce i-a revenit tatalui atunci, acesta poate fi trecut sau nu in contractul despre care vorbiti acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare 631379962 631379962 mai am o antrebare .actuala concubina e de nationalitate spanioala .si cam am mai spus am cunparat o casa .si acum an decembrie trebuie sa facem actele .la ... (vezi toată discuția)
Contract viorel2011 viorel2011 contractu de vanzare cumparare poate fii anulat daca se constata ca pretu trecut in contract este fictiv! este vorba de o bucata de ... (vezi toată discuția)
Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)