avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

mai am o antrebare .actuala concubina e de nationalitate spanioala .si cam am mai spus am cunparat o casa .si acum an decembrie trebuie sa facem actele .la anceput am facut o promisiune la notar .si am dat jumate din bani .si acum an decembrie urmeaza sa facem actele .promisiunea am facuto pe numele la sora mea pentru ca notaru mia spus ca nu pot sa o fac pe numele meu .ca sunt casatorit .si am anteles .dar acum vine dinpu sa akitam casa .si trebuie sa facem actele .si cuncubina e normal sa vrea acte .si sa fie trecuta an contract .dar io ce fac .cum fac sa fiu si trecut an contract .sa am si io treptu .stiu notaru mua spus sa divortez .dar nu am tinp nu pot .nu e de gasit sotia .si dureaza .divortu .dtim un sfat ce pot face ?an cazu asta .ca nu vreau sa aive soti dreptu la casa mea .ajutatima.kear nu e nici o portitá an cazu meu an afara de divort ?
Cel mai recent răspuns: 631379962 , utilizator 15:09, 9 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Divortati si pe urma puteti sa solicitati concubimei sa va transfere jumatate din drep[tul de proprietate.
Pana atunci este ea singur proprietar.
acest răspuns util
Începeți divorțul și redactați bine preambulul contractului. Sau prelungiți promisiunea până după divorț.
va multumesc. de raspuns dar dac o trec pe concubina an acte si pa urma ia ami face acte mie se pote? mai are sotia dreptu. ca cu divortu dureaza. mult si nu pot sa plec din spania meru cand ma keama la instanta. perd munca mea.
acest răspuns util
Si daca va certati cu concubina?
Sunt mai multe variante, nici nu stiu daca doriti sa cumparati in Romania sau Spania. Oricum ar fi bine sa va consultati cu un avocat pentru divort sicu unul pentru cumpararea aia. Se pot gasi mai multe variante daca se cunosc mai mnulte detalii.
va multumesc pentru raspuns. dar kear nu stiu ce sa fac. si cum sa fac. concubina e normal vrea sa fie trecuta an acte dar io nu pot asa mia spus notaru. tocmai desta am facut promisiunea pe numele la sora mea. acum an degembrie trebuie sa facem actele. dar me cam teama sa o trec pe concubina singura an acte ce asi putea face an cazu asta. cum sa fac va rog din suflet ajutatima. io cu divortu dureaza. si concubina vrea acte. ce pot sa fac

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumpărare imobil împreună cu actuala parteneră, fără a fi divorțat 631379962 631379962 buna am si io o antrebare .vreau sa cumpar o casa .si sunt casatorit an acte dar an realitate suntem despartiti de 12 ani .ia are veata ei io a mea .si sunt an ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casniciei nascut in strainatate adelangelo adelangelo Locuiesc in spania si de 9 ani nu mai traiesc alaturi de sotul meu.in acesti ani am nascut un copil dar cu alt barbat,el fiid tot roman.in timp ce eram gravida ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea divortului din spania helena71 helena71 buna ziua ,am divortat in spania si am mers cu sentinta de divort tradusa si legalizata in romania la primaria din comuna unde a avut loc casatoria , acolo ... (vezi toată discuția)