mai am o antrebare .actuala concubina e de nationalitate spanioala .si cam am mai spus am cunparat o casa .si acum an decembrie trebuie sa facem actele .la anceput am facut o promisiune la notar .si am dat jumate din bani .si acum an decembrie urmeaza sa facem actele .promisiunea am facuto pe numele la sora mea pentru ca notaru mia spus ca nu pot sa o fac pe numele meu .ca sunt casatorit .si am anteles .dar acum vine dinpu sa akitam casa .si trebuie sa facem actele .si cuncubina e normal sa vrea acte .si sa fie trecuta an contract .dar io ce fac .cum fac sa fiu si trecut an contract .sa am si io treptu .stiu notaru mua spus sa divortez .dar nu am tinp nu pot .nu e de gasit sotia .si dureaza .divortu .dtim un sfat ce pot face ?an cazu asta .ca nu vreau sa aive soti dreptu la casa mea .ajutatima.kear nu e nici o portitá an cazu meu an afara de divort ?
pai hai sa va explic io sunt an spania si concubina e de nationalitate spaniola. dar am cumparat casa an romania. ia a pus jumatate io jumatate. fara sa stim ca va fi problema asta. concubina nu a putut sa vina cu mine an aprilie. si mam dus singur. am vb cu io si iam zis uite nu poate sa faca promisiunea pe numele meu pentru ca sunt casatorit.si atunci am cazut cu ia de acord sa fac promisiunea pe numele la sora mea. si am dat jumatate din bani. si resptu urmeaza acum an degembrie. an tinpu asta io nu am putut sa divortez. pentru ca dac plecam ma dadea afara de la munca. acum concubina e normal ca vrea acte. si ai dau dreptate. dar io ce fac ca io nu pot sa fiu trecut an acte. si me teama so o trec pe ia singura. ca cune stie ce se poate antanpla