buna am si io o antrebare .vreau sa cumpar o casa .si sunt casatorit an acte dar an realitate suntem despartiti de 12 ani .ia are veata ei io a mea .si sunt an concubinaj cu acutuala .si vrem sa cumparam o casa ..am fost la notar .si am facut o promisiune pe numele lui sora mea .pana an decembrie acum .acum an decembrie urmeaza sa facem actele si sa likidam casa ..antrebarea mea esta se poate sa ma treaca si pe mine an contractu de vanzare cumparare .? notaru mia spus sa divortez .mai antai .dar nu am tinp si nici nu vreau sa o rog pe fosta .sa vina la divort.ca nu e de gasit e prin afara .prin italia .si va dati seama ca nu vine .io tot ce vreau sa pot fi si io trecut an acte .sa nu aiva io treptu la nimic .io cumpar cu actuala concubina .casa .kear nu nici o solutie .?io pun bani nu ia .nu suntem anpreuna de 12 ani .si nu e drept sa aive ia dreptu la casa mea .ce ma anvatati sa fac .ca sunt disperat .vine dinpu sa fac actele la casa si nu stiu ce sa fac .andrumatima sa fac ceva .datimi o ideie.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Orice bun cumpărați, se consideră bun comun împreună cu soția dvs, deoarece cumpărați în timpul căsătoriei.
Trebuie să divorțați dacă vreți să nu împărțiți 50/50% cu soția.
Se poate divorța și în lipsă, prin Instanța de judecată.
Titlu propietate
rares14
casa an care stau este cumparata de parinti mei acum 30 ani cu contract de vanzare cumparare. parinti mei au divortat mama a revenit la numele de domnisoara. ... (vezi toată discuția)