avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu propietate

casa an care stau este cumparata de parinti mei acum 30 ani cu contract de vanzare cumparare. parinti mei au divortat mama a revenit la numele de domnisoara. nu sa facut nici partaj. apoi dupa un timp tatal a decedat.(nu sa facut succesiunea).maicamea locuieste anpreuna k mine an casa pe numele ei vin toate utilitatile.cum procedez sa ai fac acte de propietate pe numele maicami? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 14:28, 24 Februarie 2011
va adresat unui Notar, cu acel "contract de vanzare cumparare" si sentinta de divort. Acesta, notarul va va spune ce trebuie facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar divort fara partaj, acum 27 ani xcpaula xcpaula Buna ziua, Mama mea a divortat de tatal meu, acum 27 de ani, obtinand locuinta in care locuieste din 1975. Nu s-a facut partajul, asa ca in momentul de fata ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj groundzero groundzero Buna seara. Eu si mama mea suntem intr o situatie delicata. Eu am 23 de ani locuiesc cu parintii mei intr un apartament cu 2 camere. Sunt amenintat de tatal ... (vezi toată discuția)
Pentru succesiune cristian04 cristian04 Buna seara! As avea si eu o intrebare.In primul rand sa va povestesc cum sta treaba Bunica mea le-a facut act de vanzare-cumparare la o casa cu clauza de ... (vezi toată discuția)