Am cumparat o garsoniera anul trecut in aprilie. Cand am facut contractul de vc, proprietarul a adus adeverinta de la asociatia de proprietari din care reiesea ca nu are restante. Dupa ce m.am mutat au aparut liste de plata cu restante pe lunile februari, martie, aprilie. Doamna de la asociatie motiveza spunand ca a dat adeverinta dar nu se afisase inca intretinerea. Eu trebuie sa platesc restantele fostului proprietar? Ca doamna nu mai vrea sa.mi incaseze decat in ordine cronologica
lucrez in invatamant si am fost in concediu medical 6 luni din care doua ar fi trebuit sa fie concediu de odihna.Se vor plati cele 60 de zile de care nu am beneficiat?
am fost suplinita in acele zile . acest parinte a venit la mine urland ca me joc de.a scoala iar ea isi trimite copilul fara materialele necesare desfasurarii anumitor discipline. in plus a *sarit* este director si a mers la isj
sunt cadru didactic si un parinte a depus reclamatie la isj deoarece am lipsit 2 zile , fiind invoita de director. probabil va veni cineva de la inspectorat in control. sunt foarte dezamagita si as vrea sa stiu daca pot face ceva cu acest parinte.....