avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate eanamaria

Activitate eanamaria

Răspuns la discuția subventii
multumesc. si totusi aici sunt prea multe interpretari.
Răspuns la discuția arenda
multumesc frumos, chiar i-mi este de folos.
Discuție arenda
care este modul de calcul al impozitului din venitul pe arenda retinut la sursa. ex. contractul de arenda este facut pe 500 lei/ha. cum calculez impozitul?
Discuție subventii
buna seara. am si eu o intrebare, subventiile APIA primite de la UE , sunt impozabile?darr celelalte?si in ce conturi se inregistreaza .
multumesc anticipat
Răspuns la discuția impozite si taxe
Multumesc frumos,. Deci nu numai la terenul care il vand trebuie sa platesc , platesc si casa si masina?
Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. De ex. am : casa , pamant intravilan si extravilan , masina etc, toate acestea sunt ale mele si la registrul rol figurez cu debite la ele la o singura pazitie. Daca vreau sa iau un certificat fiscal pentru a vinde o parte din teren sunt obligata sa am toate celelalte impozite platite la zi? sau daca eu iau pentru terten doar acesta trebuie platit ? Va rog din suflet sa ma lamuriti ca am nevoie urgenta de fiscal si nu vor sa mi-l dea ca nu am toate taxele la zi. Multumesc anticipat
Discuție ANGAJARE
Buna ziua. Doresc sa ma angajez la o scoala generala ca, contabil pentru 1/2 norma dar m-am lovit de un impediment, directorul zice ca nu stie cum sa procedeze ca trebuie sa faca un dosar sau ceva de genul asta si ii trebuie ceva de genul "proceduri pentru angajare " dar nu stie cum sa faca si fara asta nu poate scoate postul la concurs. Nu stiu regulile pentru angajare de accea va rog sa-mi dati cateva detalii daca se poate . Multumesc