avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozite si taxe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozite si taxe

Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. De ex. am : casa , pamant intravilan si extravilan , masina etc, toate acestea sunt ale mele si la registrul rol figurez cu debite la ele la o singura pazitie. Daca vreau sa iau un certificat fiscal pentru a vinde o parte din teren sunt obligata sa am toate celelalte impozite platite la zi? sau daca eu iau pentru terten doar acesta trebuie platit ? Va rog din suflet sa ma lamuriti ca am nevoie urgenta de fiscal si nu vor sa mi-l dea ca nu am toate taxele la zi. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:31, 29 Octombrie 2012
Trebuie achitate taxele si impozitele la zi asupra bunurilor pe care le detineti in proprietate. Certificatul fiscal este solicitat de notar la incheierea tranzactiei.
Multumesc frumos,. Deci nu numai la terenul care il vand trebuie sa platesc , platesc si casa si masina?
Exact! Trebuie achitate toate la zi, asa cum am scris mai sus.
Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce succesiunea facuta prin judecatorie nu e atat de credibila ca aceea de la notariat ContSters322195 ContSters322195 Zona din care provin este Gorj, unde se extrage carbunele. Din cauza cautarilor de carbune, cariera a negociat cu oamenii privind terenurile si casele aflate ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal se elibereaza pe nume sau pe bun? sionroxana63 sionroxana63 Buna ziua. Pentru dezbaterea mostenirii am nevoie de un certificat fiscal pe numele bunicului decedat care are inregistrat la taxe si impozile 5ha teren ... (vezi toată discuția)
Constatare drept proprietate asupra constructiei adriana dj adriana dj am 2 proprietati un apartament pe care l-am cumparat si un terem pe care l-am primit mostenire adresa de pe buletin o am la apartament si as vrea sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)