Buna ziua. Pentru dezbaterea mostenirii am nevoie de un certificat fiscal pe numele bunicului decedat care are inregistrat la taxe si impozile 5ha teren extravilan cu taxele platite in totalitate, si o casa cu teren intravilan neplatita din 2010. Noi facem succesiunea doar la teren nu si la casa. Functionarul de la taxe si impozite mi-a spus ca imi elibereaza fiscal cu datorii pentru ca asa se elibereaza pe numele persoanei inregistrate , nu pe bunul acestuia si persoana are datoria pe casa. Eu nu am nevoie de fiscal pe casa. Am nevoie pe teren. E normal asa? Sau functionarul face un abuz? Daca iau cartificatul asa notarul o sa il accepte?
Este de preferat initial sa achitati debitul existent,astfel incat sa obtinti certificatul fiscal fara debite in evidenta
Certificatul fiscal se intocmeste pe titular de rol fiscal ,respectiv persoana fizica care detine calitatea de proprietar asupra bunurilor in evidenta fiscala
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozite si taxe
eanamaria
Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. De ex. am : casa , pamant intravilan si extravilan , masina etc, toate acestea sunt ale mele si ... (vezi toată discuția)