avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate alungu

Activitate alungu

ce documente trebuie pentru a scoate autoturismul din evedentele de la Primarie ?

multumesc pentru raspuns, dar articolul care il mentionezi, spune altceva

ART. 5
Din punct de vedere funcţional şi administrativ-teritorial, în ordinea importanţei, drumurile publice se împart în următoarele categorii:
a) drumuri de interes naţional;
b) drumuri de interes judeţean;
c) drumuri de interes local.

este cumva alt articol ?
De curand am fost amendat pentru nerespectarea vitezei pe un drum european cu reglementarea vitezei.

Intrebarea mea este de unde pot afla oficial daca la KM unde scrie pe PV este sau nu reglementata viteza.

Ulterior am vazut indicatorul care este la 1 metru de un drum secundar, iar pe respectivul tronson se fac lucrari pentru autostrada, utilajele fiind tot timpul parcate pe marginea soselei
Răspuns la discuția Contestare amenda rovigneta
multumesc pentru raspuns,

credeam ca ajung mai repede
Răspuns la discuția Contestare amenda rovigneta
Salutare,

am si eu o mica problema cu rovigneta, saptamana trecuta am trecut prin fata camerei pentru rovigneta,

cum de obicei circul doar in oras am uitat sa cumpar, la 10 minute dupa ce am trecut am cumparat rovigneta si pentru ziua respectiva,

sunt pasibil de amenda ? pot solicita in instanta schimbarea din amenda in avertisment, avand in vedere ca am achitat rovigneta pentru ziua respectiva ?

la cat timp se primesc amenzile ?

multumesc anticipat
Răspuns la discuția infiintare agentie de turism
brevetul de turism este necsar fie pentru unul din asociatii firmei fie pentru conducatorul/directorului/managerului activitatii de turism

pentru asociat trebui sa anexezi in copie statului SC
pentru angajat trebuie sa anexezi in copie contractul de munca al respectivei persoane

si in plus trbuie sa ai un spatiu adecvat activitatii de turism cu dotarile necesar si o suparafata minima (20 mp)

daca mai ai nelamuriri PM - me