avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate lorelai30

Activitate lorelai30

Am inchiriat un apartament fara contract de inchiriere.Am intarziat cu plata chiriei iar proprietarul a intrat in partament cand nu eram acasa si mi.-a luat laptopul si actele. A doua zi a revenit si a schimbat yala si m-a dat afara din apartament oprindu-mi toate bunurile care aveam;haine,acte,carti,electrocasnice.Am fost la sectia de politie de care apartin dar nu am rezolvat nimic,d-nul care acolo la poarta nu a fost de acord nici sa-mi ia declaratie pentru ca a motivat ca nu am contract de inchiriere inregistrat la fisc si m-a trimis la plimbare spunandu-i sa-i dau in judecata pe proprietari,Ce ar trebui sa fac?Mentionez ca sotia proprietarului lucreaza in politie iar dansul in cadrul armatei.
Buna ziua,as avea nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in fata instantei impotriva unui patron care mi/a desfacut contractul de munca ilegal dar el a trecut cu acordul partilor fara ca eu sa fi semnat vreun act si in plus in ziua aceea nici nu am fost la serviciu.
Discuție MEDIATOR SOCIAL
As dori sa/mi spuneti si mie va rog ce stiti despre profesia de mediator social si sa/mi recomandati un curs de baza.