avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REPREZENTAREA INTR/UN PROCES CIVIL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REPREZENTAREA INTR/UN PROCES CIVIL

Buna ziua,as avea nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in fata instantei impotriva unui patron care mi/a desfacut contractul de munca ilegal dar el a trecut cu acordul partilor fara ca eu sa fi semnat vreun act si in plus in ziua aceea nici nu am fost la serviciu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:52, 5 Noiembrie 2012
Pe sectiunea Consultanti gasiti avocati din judetul in care aveti domiciliul, intruct actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia domiciliati.
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca Eugenjon Eugenjon Am nevoie de ajutor intr-un caz de litigiu munca.Sincer nici nu dispun de mijloacele financiare dar putem discuta.Pe scurt am fost dat afara fara sa semnez ... (vezi toată discuția)
Abuz al companiei corporate carmenteodoriu carmenteodoriu care este cel mai bine pregatit avocat in conflicte de munca,in conditiile in care primesc avertisment scris formulat tendentios de la seful H.R.,in care ma ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca mariana anghelescu mariana anghelescu puteti sa-mi recomandati , cui sa ma adresez in cazul in care va trebui sa-mi obtin in instanta drepturile banesti ptr CM neplatite de angajator? (vezi toată discuția)