avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz al companiei corporate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz al companiei corporate

care este cel mai bine pregatit avocat in conflicte de munca,in conditiile in care primesc avertisment scris formulat tendentios de la seful H.R.,in care ma avertizeaza ca am comis fapte care au influentat indicii de performanta in baza carora eram evaluata de superiori si comisionata?este vorba despre o companie de telecom.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 3 Decembrie 2013
Nu exista asa ceva - cel mai bun avocat.
Daca doriti sa luati legatura cu un avocat puteti apela la avocatii inregistrati la sectiunea consultanti ai acestui Forum s
www.avocatnet.ro/content/con...

sau puteti merge la Baroul de avocati din judetaul in care aveti domiciliu.
Cum puteti afla care este cel mai bun chirurg sau cel mai bun arhitect,intreband 100 de persoane puteti primi 100 de raspunsuri diferite.Pt problema dvs aveti nevoie de un av cu experienta in litigii de munca,nu este nevoie sa fie cel mai bun sau cel mai scump,puteti platii un onorariu de mii de euro sau puteti plati un onorariu mai mic iar problema dvs sa fie rezolvata la fel de bine .
Puteti contesta in instanta decizia de sanctionare si fara a avea avocat.
Contestatia se depune in termne de 30 de zile de la data comunicarii acesteia la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua caut un avocat in judetul suceava pentru partaj judiciar ... Permisauto Permisauto Buna ziua Caut un Avocat in Judetul Suceava pentru Partaj judiciar si pentru un Divort comision de 10/100 din Partaj este asigurat.si daca se termina totul ... (vezi toată discuția)
Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ... mariusastra mariusastra Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ajute sa fac contestație la avertismentele de la munca am deja 3 în câteva luni de zile toate ... (vezi toată discuția)
Avocat felli_d felli_d Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA. (vezi toată discuția)