avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Caut un Avocat in Judetul Suceava pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Caut un Avocat in Judetul Suceava pentru Partaj judiciar ...

Buna ziua
Caut un Avocat in Judetul Suceava
pentru Partaj judiciar si pentru un Divort
comision de 10/100 din Partaj este asigurat.si daca se termina totul mai repede Comisionul se ridica negogiabil in favoarea Avocatului
Avocatul Trebuie sa ma Reprezinte pe mine si interesele mele
Cu Stima Sanatate
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
Permisauto, utilizator
Cel mai recent răspuns: Permisauto , utilizator 09:22, 12 Septembrie 2020
Greu de crezut că în cazul unui partaj o sa muncească cineva pt "comisionul "dvs de 10% fără să achitați alte sume ca onorariu.Un partaj durează 2-3 ani depinde de expertize,av nu are cum sa influențeze/urgenteze judecarea procesului .Sfatul meu e sa cautati un av recomandat de rude/prieteni sa întrebați la biroul local sau sa cautati în lista consultantilor de pe forum ,Apoi negociati un onorariu ,speta dvs nu se pretează la onorariu de succes procentual fără să achitați si un onorariu fix.
Pai Fara onorariu nu am auzit nici o data ca un avocat se poate angaja. Dvs ati mai auzit ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt multi cetateni care se uita la filmele americane si vin si cu astfel de propuneri.Sunt spete revendicări de imobile ,accidente auto.unde se preteaza și aceasta varianta doar onorariu de succes la final dar în rest mai greu.Deoarece doriti sa oferiți și un onorariu de succes la final probabil o sa puteti negocia un onorariu fix mai mic.Succes.
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Raspuns Celebru bravo, pai am Angajat un avocat,dar Rezultatele sunt zero,
trebuia sa fac reabilitarea si nu a putut sa imi trimita o inputernicire model ca sa faca demersurile necesare
pentru a scoate cazierul. acum despre alte probleme nu are rost sa scriu.
singura solutie este sa numai platesc nici o data onorariul intreg,si sa platesc dupa rezultatele facute.
uni Avocati as crede ca vrea numai un venit repede dar fara sa dea vrun rezultat.
este greu sa gasesti intro tara Crestina Avocati care sa creada in propia lui munca,
numai cu vrajeala mam saturat,
dvs aveti dreptate despre filmele Americane.dar in germania chiar asa se procedeaza in realitate
cu toata stima sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de succes anamariamed anamariamed Buna ziua, Familia mea este parte intr-ul proces penal si ceea ce ma intereseaza este daca comisionul de succes acordat avocatului ( in cazul in care vom ... (vezi toată discuția)
As putea ruga un avocat să ne reprezinte într-un proces de succesiune, iar plata să se facă la final, din câștig? Copiiimeisicumine Copiiimeisicumine Buna seara! As vrea sa stiu daca, se poate ,, angaja\" un avocat pt a ne ajuta pe 3surori sa o faca pe cea de a patra sa împartă bunurile rămase de la ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc un avocat bun, in localitatea mea, pe o anume ramura? catalin2832 catalin2832 Nu am participat niciodata la un proces si nu ma prea ma pricep. As vrea sa va intreb, daca, la un moment dat am o problema si am nevoie de un avocat, cum fac ... (vezi toată discuția)