avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din apartament inchiriat de catre proprietar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din apartament inchiriat de catre proprietar

Am inchiriat un apartament fara contract de inchiriere.Am intarziat cu plata chiriei iar proprietarul a intrat in partament cand nu eram acasa si mi.-a luat laptopul si actele. A doua zi a revenit si a schimbat yala si m-a dat afara din apartament oprindu-mi toate bunurile care aveam;haine,acte,carti,electrocasnice.Am fost la sectia de politie de care apartin dar nu am rezolvat nimic,d-nul care acolo la poarta nu a fost de acord nici sa-mi ia declaratie pentru ca a motivat ca nu am contract de inchiriere inregistrat la fisc si m-a trimis la plimbare spunandu-i sa-i dau in judecata pe proprietari,Ce ar trebui sa fac?Mentionez ca sotia proprietarului lucreaza in politie iar dansul in cadrul armatei.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:01, 21 Decembrie 2012
Furtul tot furt ramane indiferent daca aveati sau nu contract de inchiriere. Faceti plangere la Politie, in scris.
Staruiti sa depuneti plangere la sectia de politie responsabila locatiei unde este situat spatiul cu destinatia de locuit inchiriat, de unde au fost sustrase bunurile
Este de preferat sa precizati in plangere martori care pot sustine ca bunurile in discutie au existat in spatiul inchiriat si au fost retinute de locator
Da, din cele relatate rezulta ca este vorba de infactiunea de furt.
Insistati sa depuneti plangerea la politie.
Aveti dreptul de a apela si la serviciile unui avocat daca nu veti reusi sa depuneti plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru bunuri de catre parinti jezebelle jezebelle buna ziua, suntem o familie (2 membriii si un copil ), care a locuit aproximativ 10 ani intr-un imobil cu parintii, mai exact intr-un demisol /(ei la parter), ... (vezi toată discuția)
Chiariasul mi a furat din casa plicutet plicutet Buna ziua,in urma cu 2 luni am inchiriat o camera din aparatamentul mamei mele(cealalta camera fiind incuiata) pentru 3 luni de zile . Chiariasul a plecat fara ... (vezi toată discuția)
Locatorul poate exercita dreptul de retentie? Pandinvs Pandinvs Buna ziua! Eu nu mă mișc prea sigur în lumea legislației (posibil, că nici alții...). Mă gândesc, că întrebarea mea va ajuta și ... (vezi toată discuția)