avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate rhooo

Activitate rhooo

Răspuns la discuția Completare bilant
Important!

Entitatea schimba categoria in care se incadreaza doar daca in doua exercitii financiare consecutive depaseste sau inceteaza sa depaseasca cel putin doua dintre criteriile de marime. Prin doua exercitii financiare consecutive se intelege exercitiul financiar precedent celui pentru care se intocmesc situatiile financiare anuale si exercitiul financiar curent, pentru care se intocmesc situatiile financiare anuale
Răspuns la discuția Completare bilant
Discuție Greseala in CF
Buna ziua, la vanzarea unui imobil am observat o greseala in CF, numarul etajului este trecut gresit. Ce ar trebui facut in acest caz pt corectarea greselii intr-un timp cat mai scurt, procesul de obtinere a creditului, de catre cumparator, ramane blocat la banca. #-o
Va multumesc!
Buna ziua,
o persoana juridica doreste divizarea societatii pentru a trece sub pragul de platitor TVA. Problema consta in faptul ca e asociat unic, iar capitalul social 200 lei. Din diverse motive ce tin de autorizatii si alte chestii pe care le implica domeniul de activitate, doreste divizare si nu infiintare de firma noua. #-o

Care ar fi cea mai simpla procedura? Majorare de capital social, prin includere de asociat nou, iar pe urma divizarea? Si daca da, care sunt pasii? La registrul comertului nu am primit raspunsuri clare, iar pe site-ul lor informatiile mi se par ambigue. Sau exista si alte solutii mai simple? #-o

Va multumesc!
Discuție SSM
Buna ziua,
in legatura cu desemnarea unui lucrator pe probleme de SSM, in normele de aplicare am vazut ca trebuie ales unul din angajatii cu norma intreaga si care are cursul de SSM. Intrebarea mea daca pot sa angajez pt o zi, o persoana, care sa intocmeasca dosarul ( cu tematici, instructiuni proprii, etc. ) si care sa faca instructajul periodic, etc. Si chestia asta sa o fac o data pe an, sau de cate ori e nevoie, in functie de activitate?
Discuție SITE
Buna ziua, doresc sa-mi fac un site unde sa postez pronosticuri sportive si stiri sportive. Pronosticurile doresc sa le ofer contra cost. Intrebarea este: pt o astfel de activitate am nevoie de o societate sau pfa? si daca da, ce cod caen ar fi sau ce aalte detalii ar trebui sa stiu? nu ma prea pricep la chestiile de genul asta #-o

Multumesc !