avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate codrutz2007

Activitate codrutz2007

Buna ziua ! Avand in vedere ca am varsta de 53 ani si as iesi la pensie la varsta de 59 ani pot solicita de la casa teritoriale de pensie prin e-mail trasmiterea buletinului de calcul si anexelor care contin informatiile cu privire la stabilirea dreptului la pensie ?

Ps. intre ani 1988-2001 nu sunt inregistrat cu cartea de munca la CNPP online avand cont la CNPP ,dar cartea de munca o am acasa ,se poate sa-mi dea pe perioda 2001-2022 ! Va multumesc . O zi buna .
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date ! Sa rezolvat ,platesc vecinului dauna produsa si eu ulterior imi recuperez banii de la asociatia de proprietari ,asa am convenit cu conducerea ! O zi buna sa aveti !
Buna dimineata ! Sa spart cea verticala mai bine spus, sa spart exact unde sa pus dop spre caloriferul termoficari !
Bună ziua. Astăzi m-am trezit la usa cu vecinul de la parter spunând sa achit 1500 lei parchetul ca altfel ma da în judecată, I-am spus sa se ducă la asociație de proprietari dar el nimic! Ce articol de lege 196 /2018 ii pot spune! Alti spun ca vecinul invoca articolul 30. Imi puteți da un sfat! Va mulțumesc din suflet!
Mulțumesc frumos pentru răspuns dar nu este răspunzătoare asociația sau termoficarea fiindcă trec conductele prin casa mea cu toate ca plătim cota parte la aceste conducte pt agentul termic! Dar intreb de pagube cine e bun de plata eu fiind la etajul 3 si agentul sa deversat pana la parter,. Cine plătește ca sunt acuzat de cei de la etajele inferioare ca sunt bun de plata. Mulțumesc inca odată.
Sa sparta conducta de caldura in locuinta mea ce circula agentul termic pentru cei care nu au centrala proprie ,eu avand centrala proprie ! Cine suporta pagubele tinand cont ca stau la etajul 3 si inundatia sa propagat pana la parterul blocului ,avand discutii ca ma vor actiona in judecata pt distrugere gen (parchet ,etc ) ! Va multumesc frumos !
Răspuns la discuția scrisoarea MMPS 382/MB//2000
Buna ziua, domnule Popa Gheorghe !

Va rog sa imi trimiteti si mie Scrisoarea nr. 382 la adresa de email: codrutz.2016@yahoo.com

Va multumesc!

Da e adevarat ce scrie in 30 zile la primarie si in 90 zile la politie .