avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate codrutz2007

Activitate codrutz2007

Ok ,o sa ia orice posibilitate corecta fata de amândoi ! Mulțumesc încă odată, o zi buna!

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Stimate domn,
Nu se poate realiza partajul înainte de divorț, ci în mod concomitent sau ulterior pronunțării divorțului, fie că e la notar, fie la instanță.
Surprinzător sau nu, eu vă sfătuiesc să vă angajați un avocat și veți constata că pe calea instanței, costurile pot fi mai mici decât la notar.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Bună ziua , vream sa divorțam dar au trecut anii pe lângă noi fără sa se întâmple ceva ! Asa ca am decis sa fac primul pas,ca vrea nu vrea trebuie sa bag divorțul ! Iar în legătură cu partajul eu vreau și maine ,dar ca să ma tina suspendat ea vrea mai întâi partajul și apoi divorțul iar eu am spus ,divorț și apoi partaj ,și partajul sa nu fie prin judecătorie ca sunt costuri mari ,aici e și ea de acord ! Cred ca m-am făcut înțeles! Mulțumesc frumos !

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Din situația expusă de către dvs., nu se înțelege decât că vă doriți divorțul, că acesta nu se poate realiza pe cale amiabilă și costurile să fie minime. Cu privire la partaj, nu se înțelege dacă doriți să îl faceți sau nu, deși e o situație ce necesită a fi rezolvată.
Sfatul meu este să vă angajați, totuși, un avocat sau cel puțin să mergeți la o consultație, fiindcă rezultatul demersurilor dvs. depinde foarte mult de formularea unei cereri întemeiată în mod corect, atât în drept, cât și în fapt, dar și de administrarea unui probatoriu suficient, iar aceste aspecte nu le veți desluși de unul singur și nici nu veți primi răspunsuri complete în cadrul acestei discuții pe forum.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Bună ziua ! Cu respect, va mulțumesc frumos !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pt costuri minime puteți angaja av doar pt a va redacta cererea de chemare în judecata fără reprezentare la proces.

Bună seara , pentru un divorț cu costuri puține dar la judecătorie fără a trece pe la un avocat cum ma sfătuiți sa fac ?? De menționat ca am insistat sa mergem la notar, ca azi că mâine și nu am ajuns la nici un rezultat .Menționez ca suntem trecuți de vârstă a doua ,doi copii fiecare la casa lor ,deci nu ne impiedica altceva ! Eu momentan vreau divorțul și ea ,asa și asa și apoi cand vine vremea ne împărțim ce am agonisit ! In acest moment suntem separati fiecare cu banii lui de la mancare pana la facturi cum se spune "nemțește " de peste 3 ani ,va rog un răspuns sincer ! Mulțumesc frumos ,o seară bună!
Buna ziua ! Avand in vedere ca am varsta de 53 ani si as iesi la pensie la varsta de 59 ani pot solicita de la casa teritoriale de pensie prin e-mail trasmiterea buletinului de calcul si anexelor care contin informatiile cu privire la stabilirea dreptului la pensie ?

Ps. intre ani 1988-2001 nu sunt inregistrat cu cartea de munca la CNPP online avand cont la CNPP ,dar cartea de munca o am acasa ,se poate sa-mi dea pe perioda 2001-2022 ! Va multumesc . O zi buna .
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date ! Sa rezolvat ,platesc vecinului dauna produsa si eu ulterior imi recuperez banii de la asociatia de proprietari ,asa am convenit cu conducerea ! O zi buna sa aveti !
Buna dimineata ! Sa spart cea verticala mai bine spus, sa spart exact unde sa pus dop spre caloriferul termoficari !
Bună ziua. Astăzi m-am trezit la usa cu vecinul de la parter spunând sa achit 1500 lei parchetul ca altfel ma da în judecată, I-am spus sa se ducă la asociație de proprietari dar el nimic! Ce articol de lege 196 /2018 ii pot spune! Alti spun ca vecinul invoca articolul 30. Imi puteți da un sfat! Va mulțumesc din suflet!