avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Avand in vedere ca am varsta de 53 ani si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Avand in vedere ca am varsta de 53 ani si as iesi ...

Buna ziua ! Avand in vedere ca am varsta de 53 ani si as iesi la pensie la varsta de 59 ani pot solicita de la casa teritoriale de pensie prin e-mail trasmiterea buletinului de calcul si anexelor care contin informatiile cu privire la stabilirea dreptului la pensie ?

Ps. intre ani 1988-2001 nu sunt inregistrat cu cartea de munca la CNPP online avand cont la CNPP ,dar cartea de munca o am acasa ,se poate sa-mi dea pe perioda 2001-2022 ! Va multumesc . O zi buna .

Alte discuții în legătură

Vasta de pesionare conform legea 19/2000 este 59 de ani astazi ? ioana_v_stefanescu ioana_v_stefanescu Buna ziua, In cazul urmator se poate iesi la pensie la 53 de ani si 6 luni ? Stagiu cotizare 30 ani si 8 luni + 1 an somaj. Cf anexa 3 astazi 29/12/2010 ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare la casa de pensii marianbadicu marianbadicu Buna ziua, Am 33 de ani vechime(stagiul de cotizare), dintre care 12 ani si 7 luni in grupa 1 si 5 ani si 6 luni in grupa 2. Avand in vedere prevederile ... (vezi toată discuția)
Revizuirea medicala periodica pyty pyty Sunt nascut in 04.03.1961 si sunt pensionar gr.ll de invaliditate incepand cu 01.02.2014. In conformitate cu Anexa la Decizia de pensionare am realizat un ... (vezi toată discuția)