avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate radamircea

Activitate radamircea

Răspuns la discuția pensionare anticipata
buna ziua, am 61 ani (14,03,1959), stagiu de cotizare de 35 ani minus 8 zile, nu intrunesc stagiul de cotizare si ce pot sa fac s-au ce variante legale sunt de intrunit din partea mea. mentionez ca mai am 5 ani lucrati ca pensionar de boala (diabet) cu drept de munca la 4 ore, dar care am inteles ca nu se cumuleaza la stagiul de cotizare decat la iesire la limita de varsta ? va multumesc
buna ziua, am 61 ani (14,03,1959), stagiu de cotizare de 35 ani minus 8 zile, nu intrunesc stagiul de cotizare si ce pot sa fac s-au ce variante legale sunt de intrunit din partea mea. mentionez ca mai am 5 ani lucrati ca pensionar de boala (diabet) cu drept de munca la 4 ore, dar care am inteles ca nu se cumuleaza la stagiul de cotizare decat la iesire la limita de varsta ? va multumesc
Răspuns la discuția pensionare anticipata
14 martie 1959. multumesc
buna ziua, am 61 ani, stagiu de cotizare de 35 ani minus 8 zile, nu intrunesc stagiul de cotizare si ce pot sa fac s-au ce variante legale sunt de intrunit din partea mea. mentionez ca mai am 5 ani lucrati ca pensionar de boala (diabet) cu drept de munca la 4 ore, dar care am inteles ca nu se cumuleaza la stagiul de cotizare decat la iesire la limita de varsta ? va multumesc
Discuție Radiere auto
conform acestui paragraf din radierea unui autovehicol, termenul de posesie teren se refera la un teren intravilan s-au extravilan s-au la amandoua ? mai concret primaria din comuna Bors, Bihor sustine ca imi poate da adeverinta ca posed teren necesara la politie daca terenul ar fi intravilan. va multumesc "Declaratie pe proprie raspundere a titularului inmatricularii sau a mostenitorilor legali ai acestuia, din care sa reiasa ca vehiculul nu mai circula pe drumurile publice si o copie unui document care atesta detinerea unui garaj, teren, curte, parcare, unde va fi depozitat vehiculul respectiv, acte necesare in cazul in care posesorul nu mai doreste mentinerea vehiculului in circulatie"
Discuție inmatriculare
se mai plateste taxa de inmatriculare pt. masini second aduse de afara, indiferent ca se numeste taxa de prima inmatriculare s-au taxa de poluare ? ce OG. a dat Ponta acum cu valabilitate 01.01.2013 la ce se refera ? va multumesc