avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Buna,am primit dar chitant a ramas la ea ,din grecia nea spus ca nu vom putea iesi sa mergem in romania . nu politia doamna nea spus asta prin sms .multumesc
Eu si cei doi prieteni ai mei suntem cetateni romani,si am plecat in concediu in Grecia.Eu si ce doi prieteni ai mei nu au antecedente penale, am ajuns in grecia si am vrut sa inchiriem o barca, am inchiriato iar femeia de la care am inchiriato a spus ca avem de plata doar 50euro am platit si am plecat cu barca .Cand am venit inapoi dupa 4ore femeia a spus ca am indoit alicea de la motorul barci care ne costa 150euro plus ca mai avem de plata si gazul 30 euro cea ce nu mi-a spus inainte de plecare cand am achitat acei 50 euro .Eu am spus nu platesc nimic adica gazul si reparatia aliciei .Eu am hotarat sa chem politia iar doamna a spus sa nu o chem pentru ca nu poate face nimic ,dupa cateva minute ia ma ameninta ca o va chema ia dar imi spune ca politia nu poate raspunde la telefon momentan . eu nu am fugit am astept am dat datele buletinului nr masini si a verificat domana unde locuim in grecia . intr-un final am plecat acasa fara sa platesc gazul si "paguba" am platit doar cei 50 euro inainte de a pleca cu barca . dupa cateva ore de la pecare imi vine un sms pe telefon "contactati-ne pna maine daca nu firama va lua masuri ,rezultatul nu veiti iesi din tara ." . Vreau sa stiu voi putea iesi din tara, si ce pot pati ,ce ar putea sami faca ? va multumesc mult!
Discuție Judecatoria
As avea o intrebare. Nu inteleg termenii judecatoresti si as avea nevoie de ajutor. Ce reprezinta daca intr-un dosar o persoana este numita parat, iar DIRECŢIA DE DEZVOLTARE ŞI ASISTENŢĂ COMUNITARĂ este numita reclamant,iar in dosar mai specifica urmatoarele :Sectia civila

Materie:Minori şi familie

Obiect: curatelă

Va multumesc!


Răspuns la discuția Pensie alimentara
Am facut testul de paternitate cand copilul avea un an. L-am dat in judecata si s-a stabilit ca e tatal minorului,dar nu ne-a chemat nimeni pentru acte. Nu este recunoscut ca tata in certificat .In anul 1999, eu fiind plecata in concediu, am primit prima pensie alimentara dupa judecata,iar de atunci nu am primit nici o data in 16 ani pensie alimentara si nu l-a recunoscut in acte.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
nu ,problema e ca o singura data mi sa dat pensie cand copilul avea un an iar pana acum cand copilul are 16 ani nu mi sa mai dat nici o pensie.
Buna,as avea nevoie de ajutor!Am un copil in varsta de 16ani,tatal copilului fiind si politai nu a dorit sal recunoasca categoric.Cand copilul implinise 1 an de zile de la nastere mi sa facut paternitatea la Mina Minovici adeverinduse ca el e tatal copilului.Iar in tribunal sa stabilit doar o singura pensie alimentara.
Intrebarea mea e daca as avea castig de cauza daca copilul meu are 16ani iar eu sa deschid un proces si sa-mi cer drepturile copilului (pensie alimentara). Multumesc!
Buna, as vrea sa stiu care sunt volumele originale sau cele importante despre Napoleon bonaparte,pentru ca am facut niste cautari pe net dar sunt o gramada de carti scrise de autori diversi si nu stiu care sunt cele inportante?
Răspuns la discuția Angajat vama
M-ar interesa unul din aceste doua posturi daca s-ar putea cu opt clase.Imi puteti expica mai multe despre ambele?Va multumesc!
Discuție Angajat vama
Buna,ce acte si ce fel de studii sunt necesare pentru a lucra in vama?Care ar fi domeniile in vama?Se poate lucra pe un post in vama doar cu diploma de opt clase,in timp ce continui scoala la un liceu privat?
Cum as putea obtine o locuinta sociala (Arad) unde ar trebui sa apelez prima data,dece acte as avea nevoie etc..?Multumesc!