avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Locuinte sociale!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Locuinte sociale!

Cum as putea obtine o locuinta sociala (Arad) unde ar trebui sa apelez prima data,dece acte as avea nevoie etc..?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 22 Aprilie 2014
Criteriile pentru acordarea unei locuinte sociale - Primaria Municipiului Arad - le gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social pe caz de boala hirlau laura hirlau laura Buna ziua, ma numesc Laura Hirlau, am 42 de ani si am o problema. Acum 3 ani ,am fost operata de cancer de col uterin si acum un an am fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala cosmin311 cosmin311 Buna ziua!sunt persoane cu handicap accentuat grad II si am vazut ca persoanele cu handicap pot beneficia de o locuinta sociala si este scutita de plata ... (vezi toată discuția)
Casa sociala ContSters180134 ContSters180134 buna seara.As dori sa va intreb daca pot sa obtin o locuinta sociala in sect 2 .SU\ntem o familie de 5 persoane,eu fiind casnica iar sotul distribuitor ... (vezi toată discuția)