avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecatoria
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecatoria

As avea o intrebare. Nu inteleg termenii judecatoresti si as avea nevoie de ajutor. Ce reprezinta daca intr-un dosar o persoana este numita parat, iar DIRECŢIA DE DEZVOLTARE ŞI ASISTENŢĂ COMUNITARĂ este numita reclamant,iar in dosar mai specifica urmatoarele :Sectia civila

Materie:Minori şi familie

Obiect: curatelă

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:27, 3 Mai 2015
Directia de dezvoltare si asistenta comunitara in calitatea de reclamant a actionat in instanta paratul X

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interevenienti intr-un dosar? coraliana coraliana Am fost numita intr-un dosar sa efectuez o expertiza contabila. Partile implicate sunt mai multi reclamanti(fosti salariati) si angajatorul. ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in garantie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G mi-a invederat instanta sa precizez daca chem in judecata in calitate de parata AFM..pai nu cerere de chemare in garantie ? cum sa fac? sa o fac separat sau sa ... (vezi toată discuția)
Comunicare judecatoreasca budalanicu budalanicu buna seara. am si eu o nelamurire. in calitate de reclamant,am avut un proces civil,,cu obiectul granituire si revendicare, ultimul termen find 22 noiembrie. ... (vezi toată discuția)