mi-a invederat instanta sa precizez daca chem in judecata in calitate de parata AFM..pai nu cerere de chemare in garantie ? cum sa fac? sa o fac separat sau sa fac o adresa cu ce am de spus, respectiv...am achitat taxa de timbru, inteleg sa chem in judecata AFM, depun alte acte?
1. daca sunteti reclamant nu puteti chema Dvs in garantie, decat in cazul unei cereri reconventionale.
2. Dvs alegeti cu cine sa va judecati, nimeni altcineva.Deci trebuie sa hotarati daca chemati si AFM-ul sau nu. Daca nu formulati cereri noi si taxa de timbru a fost depusa corect, nu vi se va mai cere diferenta.
mai pe scurt, instanta v-a invatat ce sa faceti. normal ca AFM are capacitatea procesuala pasiva in dosarul Dvs. Spuneti multumesc frumos instantei ca v-a invatat ce sa faceti.
Faceti o precizare la actiune in care spuneti Subsemnatul .... in calitate de reclamant in dosarul xxxxxx inteleg sa chem in judecata pe AFM si scrieti datele de identificare ale AFM
acum am inteles! dar as putea sa fac un fel de adresa catre Tribunal prin care sa scriu 3 puncte..am platit taxa de timbru, chem in judecata pe AFM, depun niste acte....sau trebuie sa fac separat precizarea?
nu faceti separat (si vedeti ca atunci cand am zis sa spuneti instantei multumesc frumos am glumit :) ei n'ar avea voie sa va dea sfaturi juridice) - totul scurt pe o pagina
Alte discuții în legătură
Retragere actiune
lili5
in actiunea intentata fostului angajator pt plata ore suplimentare a fost introdusa "chemat in garantie" fosta mea sefa.
ca sa nu o "bag la plata" am retas ... (vezi toată discuția)