avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... comunicare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

comunicare judecatoreasca

buna seara. am si eu o nelamurire. in calitate de reclamant,am avut un proces civil,,cu obiectul granituire si revendicare, ultimul termen find 22 noiembrie. astazi am primit comunicare in care ce nu inteleg este urmatoarea fraza:" paratul compenseaza cheltuielile de judecata" fraza in sine mot a mot este f. clara. dar avand o discutie cu avocatul partii opuse mi-a spus ca din totalul cheltuielilor paratul imi va returna 50%. Este adevarat? nu ar trebui sa specifice in comunicare? cine hotaraste suma totala ce trebuie returnata? trebuie sa iau legatura cu un executor judecatoresc pt a stabili hotarul?sau este numit de instanta? daca da,cat costa? scuzati multitudinea de intrebari.multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
budalanicu, utilizator

Alte discuții în legătură

Revendicare Isabela30 Isabela30 In urma unui partaj succesoral am ramas cu un teren care a fost detinut mai multi ani de o alta persoana iar acum instanta mi l.a dat mie .este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Granituire aordodi aordodi Buna ziua. S-a finalizat procesul de granituire prin care unul din vecini a cerut ca sa se stabileasca linia de hotar şi demolarea unor anexe construite ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa avocat marianica marianica Am avut anul acesta o problema juridica. Vecinul meu m-a dat in judecata pentru revendicare imobiliara. Din start sansele lui de a castiga erau ca si ... (vezi toată discuția)