avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate ankabv

Activitate ankabv

Pentru persoanele aflate în funcții publice nu se aplică legea GDPR-ului? Mai concret, listele de candidatură pt. consiliile locale pot fi afișate cu adresa, seria și numărul de buletin a candidaților?
Mulțumesc!
Avem o donatie de la socrii de 11 ani. Mai poate fi contestata?
Multumesc!
Va multumesc!
E legal sa-mi cer zilele de concediu restante din 2017 dupa 1 an si 10 luni de CIC. Lucrez in invatamant din 2013. In perioada 26 iulie-22 septembrie 2017 am fost in concediu prenatal iar din 23 septembrie 2017 pana in 2 iunie 2019 am fost in CIC. Din 2017 mi-au ramas 14 zile de concediu de odihna neefectiate + cele 7 zile aferente concediului prenatal. Secretara din institutie mi-a spus ca in codul muncii scrie ca ele se prescriu dupa 1.5 ani. E adevarat sau nu? Multumesc!
Răspuns la discuția maxim ore lucrate/ zi
Dar care e nr maxim de ore permis?
Răspuns la discuția maxim ore lucrate/ zi
Tot nu sunt lamurita. Daca am 3 contracte diferite, cu 3 angajatori diferiti, pot sau nu depasi cele 12 ore/zi?
Pe studii medii cu vechime peste 5 ani 1000 ron iar cu studii superioare 1300 ron. Destul de putin dar e un job ok
Depinde cum sunt facute incadrarile in scoala. Eu la angajare am fost incadrata cu studii medii dar pt ca am avut studii de specialitate mi-au aprobat de la inspectorat incadrarea postului pe studii superioare.
Ma intereseaya daca a aparut oficial care a fost rata medie a inflatiei pe anul 2013.
Va multumesc!
Ma intereseaza daca / cat platesc veteranii de razboi impozit pe venit. Daca exista o lege (nu am gasit nimic pe intelesul meu) se da retroactiv suma ce a fost oprita?
Multumesc