Buna seara, am si eu o intrebare, eu am lucrat 1 an si 3 luni dupa care postul meu sa desfiintat si am intrat in somaj pe o perioada de 6 luni, dupa aceste 6 luni somajul se mai prelungeste ?
Noi nu prea suntem genul de oameni care sa-i deranjeze pe ceilalti, incercam sa nu facem mai mult zgomot sa perturbam ceilalti vecini. Ei sunt singurii care au doleante in privinta noastra in rest nici un alt vecin nu sa plans de noi.
Buna seara, am si eu o intrebare la dvs. Avem deasupra noastra niste vecini care daca facem si cel mai mic zgomot ne bat intr-o teava care trece prin apartamentele noastre, noi de fel nu suntem foarte zgomotosi eu si prietenul meu si nici nu sa intamplat vreodata sa dam petreceri. Poti fi amendat pentru tulburarea linistii publice daca vobesti incet aproape in soapta si te aud vecini de sus si iti bat in teava? Sau pentru ca iti cade ceva din mana si se face putin zgomot? Noi deja ne-am saturat, nu putem nici la toaleta sa meregm ca daca tragem apa tarziu noaptea bat in teava. Spuneti-mi si mie va rog ce este de facut in situatia asta?
Buna ziua, poate cineva care isi transfera licenta de pe PFA pe SRL sa-si cesioneze partile sociale catre o alta persoana? Ce se intampla mai exact cu licenta daca se face cesiunea? Se poate folosi de ea persoana catre care sa facut cesiunea? Licenta ramane pe firma?
Am intrebat la Primaria Bucuresti si mi sa spus ca este posibil daca infiintez firma cu asociat unic sa transfer autorizatia pe firma si ca ea ramane valabila. Dar nu mi sa spus daca aceasta licenta poate fi adusa ca aport la capitalul social si daca se poate cesiona in favoarea altei persoane partile sociale
Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane valabila in conditiile acestea? Deasemenea as dori sa stiu daca aceasta licenta poate fi adusa ca aport in natura la capitalul social? Pot cesiona in favoarea altei persoane partile sociale?
Va multumesc respectuos!