avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta de taxi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta de taxi

Buna ziua, poate cineva care isi transfera licenta de pe PFA pe SRL sa-si cesioneze partile sociale catre o alta persoana? Ce se intampla mai exact cu licenta daca se face cesiunea? Se poate folosi de ea persoana catre care sa facut cesiunea? Licenta ramane pe firma?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:58, 17 Octombrie 2012
In temeiul disp art. 1 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale,PFA nu detine personalitate juridica ,respectiv nu poate infiinta un SRL
Materializare interesului dvs se poate realiza prin eventual transfer de licenta in conditiile stabilite de emitentul licentei, care poate fi o hotarare autoritatii locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
Transfer licenta taxi Elena266 Elena266 Stie cineva care este procedura de transfer a licentei de pe PFA pe SRL? Sotul meu vrea sa transfere licenta de pe PFA pe SRL si sa radieze PFA-UL. (vezi toată discuția)
Cumparare firma john-doe john-doe Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar o firma de taxi (PFA se transforma in firma prin ceva hotarare de guvern privind legea taximetriei licenta se transfera ... (vezi toată discuția)