Buna seara, am si eu o intrebare la dvs. Avem deasupra noastra niste vecini care daca facem si cel mai mic zgomot ne bat intr-o teava care trece prin apartamentele noastre, noi de fel nu suntem foarte zgomotosi eu si prietenul meu si nici nu sa intamplat vreodata sa dam petreceri. Poti fi amendat pentru tulburarea linistii publice daca vobesti incet aproape in soapta si te aud vecini de sus si iti bat in teava? Sau pentru ca iti cade ceva din mana si se face putin zgomot? Noi deja ne-am saturat, nu putem nici la toaleta sa meregm ca daca tragem apa tarziu noaptea bat in teava. Spuneti-mi si mie va rog ce este de facut in situatia asta?
Noi nu prea suntem genul de oameni care sa-i deranjeze pe ceilalti, incercam sa nu facem mai mult zgomot sa perturbam ceilalti vecini. Ei sunt singurii care au doleante in privinta noastra in rest nici un alt vecin nu sa plans de noi.
Dati DOMNE vina pe ei ca ei bat in teava nejustificat, nu dvs.
Ideal ar fi sa aveti o discutie cu ei, dar vad ca nu aveti talent la asa ceva pt ca ati fi facut asta pana acum. sunteti \"ecologist\", om nevinovat speriat.
Chemati politia ca sa incercati o mediere a problemei, sa discutati deschis, sa gasiti solutii, sa vedeti care e problema
Pana la urma ei tulbura linistea publica, nu dvs...dvs trebuie sa ii reclamati pe ei. De ce nu ati facut-o deja? Cine vreti sa o faca? Incercati intai amiabil sau treceti direct la fapte.
Bateti si dvs in teava si dati vina numai pe ei.
Cu putin scandal o sa deveniti foarte buni prieteni si venicini in scurt timp.
Petrecere in apartament
deiutu
-pe data de 21 decembrie este ziua mea de nastere si doresc sa mi-o serbez acasa. de sf. andrei, tot acasa mi-am serbat onomastica, dupa orele de liniste si am ... (vezi toată discuția)
Program de liniste
mir2006
Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva, in lege, reglementat programul de liniste, sau este stabilit de Adunarea Generala, in cadrul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)