avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate castordo

Activitate castordo

Răspuns la discuția Crime neindentificate
Ma gandeam si eu, pentru ca stiu ca in USA, doar 30% din violentele ridicare sunt raportate.... restul victimele nu le raporteaza, bine ar putea fi vorba si de certe intre soti,etc, nu stiu exact ce inseamna la ei "violente ridicate"....
Răspuns la discuția Provocarea si eroare de fapt
Cu acel 73 lit B m-as indoi, mi-a zis un verisor care e avocat ca nici o sansa....

nu sa le distrug, ce sa nu le ofer

Puteti si la sectia de politie. O scrieti de acasa, si o xeroxati. Iar pe xerocopie veti primi un numar de inregistrare unic
Daca ma fac ca pierd inregistrarile audio, nu le-am pus la dosar, doar cd-urile. Politistul le-a ascultat dupa laptopul meu.

Adica atunci ar fi 'cuvantul meu contra cuvantului lui'. Nu? Nu s-ar dovedi nimic, si nu ar putea cere redeschiderea UP
Baiatul are 17 zile IML, si a cerut redeschiderea UP. A solicitat expertiza vocala, expertiza informatica pentru ca nu el a facut acele apeluri, ba chiar a adus 3 martori ca au fost in Budapesta in timp ce erau efectuate acele apeluri, deci in mod sigur nu a fost el ,si intr-un fel il cred.
Speta:

Un tip o hartuieste pe o fata, dupa voce tipa il confunda cu un coleg de clasa. Prietenul fetei il loveste pe acel baiat, si primeste celebrul 73 lit B pe baza SMS-urilor si a conversatiile telefonice inregistrare, in care "provocatorul" efectiv o ameninta pe fata respectiva si pe prietenul ei si este scos de sub urmarire penala.

Intrebare: Daca baiatul dovedeste ca nu el a fost factorul provocator, iar agresorul s-a aflat sub imperiul unei puternice tulburari emotive din cauza unei teribile erori atunci se mai pastreaza acel 73 lit. B?
poate cere redeschiere?

Precizez ca eu sunt baiatul care l-a lovit pe colegul prietenei mele, mai ales ca acesta este un tip "mai ciudat" iar cand ne-a vazut a strigat "ce p. mea faceti porumbeilor?!" m-am dus la el si mi-a zis "hai zburati, porumbeilor" am crezut ca el este idiotul care trimitea mesaje...