Buna ziua! As vrea sa stiu cine plateste pentru analizele periodice care trebuiesc facute la locul de munca,angajatorul sau angajatul? La fel si certificatul de igiena? Multumesc!
Este cineva care a facut facultatea la spiru in 2006-2009 la ID si a reusit sa isi ia diploma? Eu am fost sfatuita sa ii actionez in judecata pentru a-mi recupera diploma,dar as vrea sa stiu daca a mai facut careva asta si a avut castig de cauza.
multumesc,dar cei de la itm au spus k nu tine de ei sa imi rezolve treburile la munca,mai ales dak sunt angajat cu carte de munca,exact astea au fost vb celei cu care am vb,iar politia nu face nimic fiindca omul are rude care lucreaza in politie,intelegeti,k asa merge la mine in oras...inseamna ca trebuie sa duc si declaratie scrisa la itm si sa consult un avocat cat mai curand,nu?
va multumesc si astept orice sfat care ma poate ajuta.
Cui ma pot adresa,dak in timpul orelor de munca am fost batut de catre seful direct,adica am primit 2 pumni in burta si in piept,si unul in spate pt ca am adormit in timpul turei de noapte,totul sub privirile altor 2 colegi care nu vor sa dea declaratie deoarece sunt amenintati cu concedierea. Am sunat la politie si nu s-a prezentat nimeni ,am depus plangere si nu a cercetat nimeni...certificat medico-legal nu am pt ca nu sunt leziuni,doar dureri in urma loviturilor primite,dar nu e posibil asa ceva!
As vrea sa stiu ce legi sa consult,cui sa ma adresez k sa rezolv problema,ptr ca nu ma pot intoarce la munca .
Multumesc anticipat!