avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate Dorra78

Activitate Dorra78

Răspuns la discuția Consultare dosar divort
Multumesc, dar pot macar afla daca a fost intentat divortul?
Buna seara,
M-ar interesa cum as putea afla daca cineva a intentat divort si eventual daca as putea afla motivul invocat.
Multumesc anticipat.
As dori sa stiu daca pentru o consultare initiala a unui avocat, in vederea prezentarii unei cauze si examinarea posibilitatii de actiune in instanta se percepe un onorariu, sau doar in momentul in care persoana in cauza se hotaraste sa actioneze in instanta. Multumesc.
Ce se poate face in cazul in care o persoana se simte nedreptatita de instanta? (Nu sunt chestiuni discutabile, e vorba de calcule simple care s-au efectuat gresit. Am facut apel si recurs, fara nici un rezultat.) Intrebarea mea e CE cale de atac mai exista in acest moment. Multumesc anticipat.

Răspuns la discuția Reclamare avocat
Ideea era sa sun la barou, am inteles. :) Multumesc.
Daca ma aflu deja intr-un proces (urmeaza a se judeca un recurs), se poate cere o amanare in vederea incercarii unei medieri? Multumesc.
Răspuns la discuția Probleme cu avocatul
Cred ca am fost foarte clara in expunerea problemei. Avocatul a facut doua recursuri, pe numele meu (ceea ce ii cerusem) si pe numele unui alt frate, parte in proces (ceea ce nu ii cerusem). La judecarea recursului, recursul pe numele meu lipsea de la dosar, prin urmare s-a judecat doar recursul fratelui, ceea ce nu ma avantajeaza in cauza mea. Avocatul sustine ca depus si recursul pe numele meu, tot ce are pentru a dovedi acest lucru fiind o copie a recursului cu o data si o semnatura. Se poate verifica sigur daca recursul a fost depus?
Răspuns la discuția Reclamare avocat
Multumesc.
Răspuns la discuția Reclamare avocat
Multumesc pentru raspuns. Inteleg ca termenul se calculeaza din momentul in care s-a incheiat reprezentarea; intrebarea mea era: exista un termen limita?
Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc.