avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reclamare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reclamare avocat

Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liliana11 , utilizator 00:01, 23 Octombrie 2012
cat de repede poti sa o faci?


Model: Reclam ca dl av.. nu a dat chitanta, eventual am martori...ca nu a dus la indeplinire formalitatile si diligentele necesare profesionale pentru a ma reprezenta corect, a fost duplicitar, a spus una a facut alta si povestiti povestea... in instanta, instanta nu i s-a prezentat situatia reala completa care consta din.. x,y,z si a facut un malpraxis.

in mod normal sa te duci peste ei si sa ii bombardezi cu telefoane inclusiv pe decanul baroului bucuresti, spunand ca el reprezinta institutia si cu el vrei sa vorbesti.

In general sunt obraznici, corupti si exact asa cum scrii tu in reclamatie. Termenul se calculeaza de la momentul in care s-a incheiat procesul sau reprezentarea.

Numai tu stii daca ai avut contract si/sau chitanta.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2012
liliana11, utilizator
Concret care este interesul dvs?
Nu exista termen limita,dar pentru analiza corecta si aprecierea justa si in timp real de la producerea evenimentului pe care intelegeti sa il reclamati, se impune ca eventuala sesizare a baroului sa fie realizata in termen scurt in raport de momentul pe care il apreciati ca aparatorul dvs nu s-a achitat de obligatiile asumate fata de dvs
Multumesc pentru raspuns. Inteleg ca termenul se calculeaza din momentul in care s-a incheiat reprezentarea; intrebarea mea era: exista un termen limita?
Multumesc.
O sa va raspunda ei daca exista un termen limita sau a fost depasit, sper sa va si raspunda !

Alt raspuns:

Sunati direct la Baroul X si intrbati acolo verbal. la compartimentul reclamatii /sesizari apoi verificati in legislatie, cereti informatii despre ceea ce trebuie sa contina o reclamatie in general in baza legii 544 direct la barou in scris/telefonic in termen de 5 zile. sunt obligati sa raspunda

probabil raspunsul corect e 3 ani.

Cred ca se aplica Legea petitiilor.

Faptul ca il reclamati nu inseamna ca este si vinovat, dar raspunsul de la Baroul poate fi contestat. Faceti presiune ca sa obtinieti un raspuns, fie pozitiv sau negativ, apoi contestati.

Unii avocati sunt macelari si nu au ce sa caute in profesie, nenorocesc oameni si destine, uneori chiar alti avocati, care si ei sunt oameni.

Medicul te omoara, avocatul iti face sicriul. Serios.

in pincipiu dupa 30 de zile trbeuie sa va adresati pe contecios administrativ legea 554, dupa ce ati reclamat la organul ierahic superior.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2012
liliana11, utilizator

Alte discuții în legătură

Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie decan baroul avocatilor anouka89 anouka89 Buna ziua Am primit de curand decizia unei plangeri pe care am formulat-o pe 9 martie 2011 catre decanul baroului avocatilor Galati, cu toate la acea data ... (vezi toată discuția)
Inselat de avocat madalinbm madalinbm Buna ziua. Ma numesc M.B. si am fost inselat de catre doamna avocat R. I. in anul 2011. Treburile stau cam in felul urmator: Am avut nevoie de obtinerea unui ... (vezi toată discuția)