avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reclamare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reclamare avocat

Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liliana11 , utilizator 00:01, 23 Octombrie 2012
Majoritatea avocatilor sunt oameni echitabili, buni profesionisti.

Legea 51 Cap 1 Art 2

(2) Avocatul promoveaza si apara drepturile, libertatile si interesele legitime ale omului.

(5) In exercitarea dreptului de aparare avocatul are dreptul si obligatia de a starui pentru realizarea liberului acces la justitie, pentru un proces echitabil si intr-un termen rezonabil.




Si unde sunt aceste rezultate ? Diligenta ? Formalitatile ? Rezultatele. Unde e procesul echitabil.

incercati cu foloase necuvenite, trafic de influenta, instructajul vi-l face la DNA, care va instruieste la ce institutie sa va adresati. si ce infractiuni se potrivesc pt avocatii care nu sunt institutie publica! sunt de utilitate publica, profesie liberala cu regim \"autonom\" , la ei nu se aplica legile, conform teoriei.

Puteti reclama Baroul la institutia care a facut posibila existenta lui. Ministerul X.

prefera sa se alieze impotriva beneficiarilor macelariti sau care au dubii despre calitatea prestatiei unui avocat, fie ca e batran si senil, fie ca e un infractor sau un macelar etc.

nu ma mira ca si un avocat bun ar prefera sa ia parte unui avocat escroc, decat sa faca curat in propria profesie, ca sa nu supere colegii. Le e frica.

e mai usor sa pierzi un proces, decat sa faci curat in propria profesie. avocati escroci sunt si in america, oriunde.

cand e ultima data cand s-a facut o analiza psihiatrica unui magistrat, dar unui avocat care este si reclamat?

Sa nu uitam ca primul care apara avocatii infractori in instanta este chiar Decanul Baroului Bucuresti. Daca a facut escocherii imobiliare sigur ca Decanul e primul care trebuie sa ii sara in ajutor in instanta. respectivul coleg \\"avocat\\" e acum in puscarie,

Intrebati pe legea 544 cate reclamatii sunt facute pt malpraxis iar comisia blocheaza anchetele, tergiversandu-le, ca sa nu dea raspunsul, in sensul ca ei nu raspund in termen legal, nici macar ca sa spuna ca nu a fost malpraxis, nici atat nu au curaj. Ca sa poata sa nenoroceasca si alti oameni. Acolo sunt escrocii. E doar un organ \\"administrativ\\".

Unii colegi fac de ras meseria de escroc. Intrebarea nu se referea la toti avocatii, ci la un caz izolat de escorc nevinovat. Escorcii nu au dreptul la aparare?, Nu sunt oameni? Nu au asigurare de malpraxis? De ce le e frica? aveti dreptul la aparare, Uneori nici Decanul nu te scapa.
Decanul este moral raspunzator pentru tot ce se intampla la Barou. Luati-l pe telefon. Anuntati presa. Nu o sa ii convina. Faceti cazul public cat mai repede. Raportati abuzul. Urmariti raspunsul, fie pozitiv sau negativ, dar sa raspunda, din moment ce nu a gresit cu nimic.

Mai nou si unii din avocatii care l-au aparat pe escrocul imobiliar sunt in urma lui, ii calca pe urme.

Aveti incredere in Barou, ca altfel nu se poate.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
liliana11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie decan baroul avocatilor anouka89 anouka89 Buna ziua Am primit de curand decizia unei plangeri pe care am formulat-o pe 9 martie 2011 catre decanul baroului avocatilor Galati, cu toate la acea data ... (vezi toată discuția)
Inselat de avocat madalinbm madalinbm Buna ziua. Ma numesc M.B. si am fost inselat de catre doamna avocat R. I. in anul 2011. Treburile stau cam in felul urmator: Am avut nevoie de obtinerea unui ... (vezi toată discuția)